Aktív témák

  • Lenry

    félisten

    válasz zka67 #22739 üzenetére

    csodás. igazán. gratulálok. :W

    baromira örülünk, hogy ilyen dolgokat írsz be, aztán meg ha valami okostojás ezt elolvassa, törli az összes létező védelmet a gépen, meg tiltja az Update-t, tönkrebaszódik a rendszere, és majd jön sírni, hogy "dehát itt mondták, hogy így jó lesz a winfos, és mekkora egy szar egy winfos, hogy tele van vírussal"

    az persze már nem fog eljutni az agyáig, hogy te esetleg ésszel netezel, és nem nézel buzimagnaanimálpornót, ő meg igen.

    úgyhogy légy oly' szíves ne buzdítsd itt a népet ilyen hülyeségekre, mert ebből indultak ki az olyan hülye urban legendek, hogy a Windows nem biztonságos, meg lassú, meg szar, meg ha nem csinálunk semmit akkor is tönkremegy.
    az hogy te föléred ésszel, hogy mi mire jó, és óvatossággal kivéded a támadásokat, az nagyszerű, de a hozzászólásodat olvasó vérpistike nem fogja. aztán majd jön sírni, hogy a szar a Windowsa, én meg kapom majd a következő adag Vicodin reklámot, mert újabb tagja lett a botnetnek, mert Windows Update híján a vanilla Windowsokon ki-be járkálnak a spamküldő botok.

    örömboldogság

    [ Szerkesztve ]

    Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

Aktív témák