- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Gabesz- #8297 üzenetére
Én előszőr Daemon Tools-t zárnám ki, mint hibafaktort. Win10 óta van natív iso mount, A 7zip meg kicsomagol minden image állományt.
A biztonsági központban kikapcsolhatod saját felelőségre az Inteligens alkalmazáskezelést, akkor nagy eséllyel felmegy a programod.
Az, hogy valamikor működött win10 alatt, az nem jelenti azt, hogy ott most is működne. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
-Gabesz- #8297 üzenetére
Ebben az eseteben a "rendszergazda" csak annyit jelent, hogy a te fiókodon felüli jogosultságú dolog tiltott meg valamit, nem konkrétan a rendszergazdai felhasználói csoportra gondol. Ha tippelnem kell akkor a Windows Defender nyúlkált bele a dolgokba, kikapcsolnám ideiglenesen pl. a SmartScreen-t az tud ilyet csinálni. Windows biztonság -> Alkalmazás- és böngészővezérlés -> Megbízhatóságalapú védelmi beállítások -> itt ideiglenesen elhúznám a csúszkákat.
-
-Gabesz-
senior tag
hali!
Egy régi progit szerettem volna felrakni a napokban frissült win11-re. win10- alatt futott, fent volt, most nem indul, gondoltam újra rakom. nem indul a setup.
Én vagyok a rendszergazda, így is vagyok belépve.
Vírusirtó, idegen szoftver felügyelet kikapcsolása nem segít.
Hogy lehet megoldani a problémát?Daemon tools-al emulált meghajtóról lenne telepítve.
-
csiribi
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám volna, hogy több játék is fogja magát és kifagy, bezárja magát. Win11+Asus B450+ R5 2600 cpu mellett. Far Cry 6 pl pár perc játék után lefagy és összeomlik, majd az ubisoft hibejelentés küldője jön be. AC Valhalla alatt meg egyenesen hazavágja a gépet
Csak egy restart gomb segít. Ha újra rakom, tiszta telepítésként, az aktiválása megmaradt ugye? Ugyanazon mail címmel lépek vissza. Vagy menyjen vissza a win10
-
tomp
félisten
Annak mi az oka, hogy ha kikapcsol a kijelző tétlenség miatt akkor vele együtt a gép hűtése is visszaáll alapra még teljes terhelés alatt is?
Amíg megy a kijelző, a hűtés is pörög szépen. Ha lecsukom akkor addig pörög a hűtés amennyi tétlenségi idő meg van adva a Windowsban. -
törölt tag
válasz
King Unique #8291 üzenetére
thx a 3. linkért!
-
King Unique
titán
-
törölt tag
sziasztok!
őskövület z68 deszka+2500k+hd6950-es gépre érdemes felhegeszteni a 11-est, vagy inkább ne is szenvedjek vele?
-
atyca
senior tag
-
Geth
veterán
Én a következőket szűrtem le, majd valaki kijavít:
HDR bekapcsolása után lehetőség csak az Auto HDR bekapcsolása.
A különbség egy HDR=on+AutoHDR=off és egy HDR=on+AutoHDR=on között, hogy előbbi csak egy statikus intenzitásértékkel igazítja az SDR tartalmat (meglepően sok esetben tré lesz a végeredmény és nem lesz tőle HDR), addig az utóbbi esetben a képet elemezve, dinamikusan (a képet elemezve) "keveri fel" az SDR tartalmat (esetenként pozitív, más esetekben negatív minőségérzet-változást produkálva).Automatikus váltás nincs, nyilván egy eleve HDR tartalomhoz nem nyúl bekapcsolt állapotban sem, szóval az "Auto" nem erre vonatkozik.
Továbbra is úgy látom, hogy egyes játékok képesek HDR-be váltani akkor is, ha a Windows-ban egyáltalán nincs bekapcsolva, illetve van olyan játék ami tudja a HDR-t, de csak akkor ha eleve HDR-be váltasz előtte (így viselkedik pl. a youtube is a böngészőben).Más: nekem mixelve vannak a monitorok, van egy HDR képes és egy másodlagos SDR monitorom. AMD-vel párosítva perpill választanom kell: vagy megy mindkét monitor SDR-ben, vagy csak az elsődleges megy, és akkor be tudom kapcsolni a HDR-t.
Utánaolvasva a mixelt szcenáriónak is mennie kéne, egyelőre lehet matatni HDR tartalom fogyasztás eseténMás találkozott ilyennel és meg tudta "javítani"?
-
Peace
nagyúr
Na most néztem youtube videót és ez olyan játékoknak ad HDR-t, ami eredetileg nem rendelkezik támogatással. De engem nem ez a része érdekelne. Windows 10-ben ugye bekapcsolva kell lennie folyamatosan a HDR kapcsolónak, ezáltal mindent HDR-ben mutat a Win. Win 11 tud ilyet, hogy SDR-ben megy és amikor HDR képes játékot indítok a tv-n, akkor automatikusan engedélyezi a HDR-t? Vagy itt is folyamatosan bekapcsolva kell lennie?
-
Peace
nagyúr
Auto HDR-ről meséltek kicsit játékoknál? Szuperül működik és magától átvált SDR-ről, ha a játék támogatja?
-
pilipi
aktív tag
válasz
janosibaja #8283 üzenetére
-
janosibaja
őstag
Biztos hülye kérdés, de ha valaki segítene: a Chrome-ban guglizva nem a megszokott keresőfelület jön be, hanem csak angolul, s nem tudom az "Eszközökkel" magyarra szűkíteni a keresést. Hogy lehet ezt visszahozni? Köszi!
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok az a problémám, hogy ha le megy a gép alvó állapotba akkor ha visszakapcsolom csak a fő vincsesztert látja a többit nem! Valakinek valami ötlete?
-
Ablakos
őstag
Hátha valaki használja a media player dlna funkciót.
Az a gondom, hogy az átviteli eszközre (Pioneer mini hifi ) küldött (csak zene) fájlok, nem akarnak egymás után lejátszódni. Mindig a next gombbal kell a következő listabeli fájlra lépni. Így lejátsza egyesével, de ez meg a nagy semmit ér. -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék helpet kérni olyan téren, mennyi stabil már a 11?
Game, driverek, filmezés, általános használat..Lassan úgyis újra kell raknom az egész rendszert, gondoltam megpróbálkozok már a 11-el..
Vagy még hagyjam és menjen vissza a 10?
Thx -
Peace
nagyúr
Valóban tudja natívan futtatni az android alkalmazásokat a Win 11? Tudok rajta játszani droid játékot PS4 kontrollerrel?
-
petyusz851
tag
Közben a problémát sikeresen feltártam! Egy ismeretlen nevemen futó fálj okozta ami automatikusan indult a Windowssal automatikus indításnál letiltottam újraindítottam a gépet és megszűnt a jelenség!
-
Xelo
addikt
válasz
janosibaja #8257 üzenetére
itt található a telepítője. én is jobban szeretem mint vlc-t, nagyon light program és lejátszik mindent is. az oldalon görgess le, assets alatt van 32 és 64bites telepítő is.
-
Geth
veterán
válasz
janosibaja #8255 üzenetére
Aki keres, az talál
-
petyusz851
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, a Windowsba ( Win11 ) mikor belépek az asztalra állandóan felugrik egy ablak mivel szeretném társítani ezt a programot, de semmilyen fajta exe-t vagy bármit nem ír felugrik majd eltűnik ez az ablak. Valaki tudna segíteni mi lehet a baj?Csináltam időközben egy rendszer visszaállítást is, de az se segített.
-
-
Rebelf
aktív tag
Illetve a legnagyobb bajom, ha a pc-t készenléti/alvó állapotba teszem, nem ébred fel egér kattintásra. semmit nem csinál,nuku. biosba enablen van az usb wake up. mit kéne akkor a windowsba tevékenykedni?
Pyttawrx: köszi,ezt beállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest