- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz marquuard #4017 üzenetére
én lenovo laposra telepítettem windows 11et, proci hivatalosan nem kompatibilis (i7 7700hq), de tpm 2.0 van, és kapom a windows frissítéseket. cimbimnél i7 4770-es asztali gépen van, nincs tpm, és neki is frissít. bat-fileos buherával készítettük a telepítőt.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
itt nincs lagg és működik a nyelvek közötti váltás is.
Angel: teljesen használható, csak éppenséggel lehet hogy ezeket a modern dolgokat nem neked találták ki. én kifejezetten szeretem amikor változtatnom kell a szokásaimon, élvezem a tanulás folyamatát. faterom viszont 72 éves, és bár napi szinten ügyködik windows 10-es gépen, nem raknám fel neki a 11-et, tudom hogy összezavarná.
-
Xelo
addikt
válasz Jack Oneill #4100 üzenetére
a középső start menü is módosítható bal oldalra, de egyébként egyetértek, szerintem is szuper. tetszik a design, gyors a rendszer, megtalálni illetve megszokni hogy mi hol van meg kb 2 napba se telt.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Energie X #4247 üzenetére
én évek óta csak prot telepítettem windowsból, az én laposomon is az van 11ből és tuti ott volt a lehetőség a wifi kapcsolat kihagyására, ezért állítottam nagy mellénnyel hogy ott kell lennie. eszembe se jutott hogy a home már a telepítés menetében is eltérhet, de legalább tanultam ma is valamit.
-
Xelo
addikt
válasz SpaceJam #6017 üzenetére
szvsz manapság már majdnem minden szoftvert "béta" állapotban (vagy minőségben) adnak ki. legyen az windows, játékok, adobe szoftverek új verziói, stb. nem jó, de ez van. sokkal könnyebb és gyorsabb (na meg olcsóbb) a cégeknek élesben a felhasználókkal "megkerestetni" a bugokat. én minden frissen kiadott programot úgy kezelek hogy egy teszt, akár "stabil" verzióként van megjelölve, akár nem. ezért vagyok pl windows insider, xbox insider, telefonomon is olyan oprendszer fut, ami hivatalosan majd köv évben jelenik meg, stb, mert tudom hogy manapság már nincs olyan hogy végleges kiadás, vagy ténylegesen kész program. ettől függetlenül megértem, és egyetértek azzal, hogy átlagfelhasználóknak ez bizony szopóka tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz #61872278 #6363 üzenetére
csak hogy legyen ellenpélda is: több gyengébb, hivatalosan nem támogatott gépre telepítettem már windows11-et (ismerősöknek, barátoknak), senki nem tapasztalt semmiféle lassulást. az én laposomban bár van tpm 2.0, a proci i7 7700hq, azaz pont nem támogatott, és ugyancsak szuperul fut a windows 11.
-
Xelo
addikt
válasz #61872278 #6562 üzenetére
és ez befolyással van bármire is? régi a cpu, hivatalosan nem is támogatott, stb. nyilván értem, jó lenne ha a valós értéket mutatná, de én még életemben nem nézegettem azt hogy a feladatkezelő hány mhz-et ír. ha minden stabil, és a többi program helyesen írja, akkor szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni, biztos van jobb dolgod is.
-
Xelo
addikt
válasz szabonagyur #6564 üzenetére
az i7 3770 max turbója tuning nélkül 3.9ghz
-
Xelo
addikt
válasz Jungle Man #7283 üzenetére
miota megjelent a win11. a win10 es win11 kulcsok nem kulonboznek, friss telepitesnel is elfogadja a 10-es kulcsat. ha az adott gepen amire a 11-et szeretned telepiteni volt win10 aktivalva, akkor a 11 telepitesenel ki is hagyhato a kod beirasa, ahogy kapcsolodik a netre automatan beaktivalja magat.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Sgt. Chris #7305 üzenetére
a videón meg valami zenelejátszó/rendszerező progi látható: "Media Player is a full-featured music library that allows you to quickly browse and play music, as well as create and manage playlists.".
-
Xelo
addikt
win 11 22000.527 verzión már nincs lehetőség arra, hogy ha az egeret a tálcán lévő kereső ikonjára viszem, akkor ne jöjjön fel az a mini-ablak a legutóbbi keresésekkel? valamiért a gépemen szeret random bebugolni, és egy ilyen átlátszó, nem kattintható ablakot hagy maga után. olvastam a neten hogy régebbi win11 verziókban a tálcabeállításoknál volt opció kilőni, jelenleg nekem ott nincs ilyen. illetve próbáltam ez alapján a HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced-hez hozzáadni a TaskbarSh duplaszót (alapból nekem ez is hiányzott) 0-értékkel, de sajnos úgy tűnik .527-en ez se működik, ezért töröltem a bejegyzést. a probléma ideiglenesen megoldható ha a feladatkezelőben újraindítom a win intézőt, de újra és újra előjön. valaki megnézé nekem hogy 527-en neki is hiányzik-e a TaskbarSh beállításjegyzék, illetve ha nem, akkor működik-e (0-érték kikapcsolná a mini-ablakot, 1 bekapcs)? előre is thx!
-
Xelo
addikt
itt is hasonló a helyzet, csak más programokkal. laptopon én videóra mpc-hct használok (tapasztalatom szerint kevesebb erőforrást eszik mint vlc, lapos akksija tovább bírja vele), zenére pedig annó a foobar2000 volt a menő, bár manapság már nincs szükségem rá spotify mellett..
-
Xelo
addikt
válasz King Unique #7411 üzenetére
én is válaszoltam már neki, de write-only módban üzemel
-
Xelo
addikt
válasz Jungle Man #7414 üzenetére
win10 kulcs=win11 kulcs, ezen nem tudom mit nem lehet megerteni. nincs kulon win11 kulcs, a win10-essel kell mindkettot aktivalni. barmilyen legalis win10 kulccsal tudsz legalisan frissen windows11-et telepiteni. ennel szajbaragosabban nem tudom leirni.
-
Xelo
addikt
válasz Jungle Man #7418 üzenetére
pedig nem azt kerdezted hogy hol lehet win10 kulcsot venni, de biztos mindenki hulye csak te vagy helikopter. tessek, tole tudsz szamlaval kulcsot venni, ertekelesei alapjan nem lesz vele gond. 9500ft
-
Xelo
addikt
úgy tűnik egyre több eszközön engedélyezik a windows 11 telepítését. tegnap újra letöltöttem a wint és csináltam egy telepítő pendriveot a microsoftos letöltési segéddel tiszta telepítéshez, és mókolás nélkül felment a lenovo y520 laptopomra (tpm 2.0 van, de a i7 7700hq proci elvileg nem támogatott).
-
Xelo
addikt
válasz tordaitibi #7512 üzenetére
en regebben a process lasso nevu progit hasznaltam hasonlo dolgokra.
-
Xelo
addikt
jött egy opcionális frissítés amit érdemes lehet telepíteni: 2022-03 Összesítő frissítés Windows 11 x64-alapú rendszerekhez (KB5011563)
-
Xelo
addikt
upgrade esetén igen, de tiszta telepítésnél úgy tűnik valami változott. nekem simán települ i7 7700hq-val szerelt laptopra rufus-os mókolás nélkül is a win11. ha a tpm illetve ram stb követelményeknek eleget tesz a gép, felmegy akkor is ha a proci nem támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz janosibaja #8257 üzenetére
itt található a telepítője. én is jobban szeretem mint vlc-t, nagyon light program és lejátszik mindent is. az oldalon görgess le, assets alatt van 32 és 64bites telepítő is.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
nekem az alap win11es kepnezegeto okozta ha olyan mappaban bongesztem / nyitottam meg kepeket ahol sok file talalhato, es addig tekerte a procit amig ujra nem inditottam a gepet.. megoldas a kepnezegeto csereje volt, itt az imageglass kobe valt be. ahogy megvaltoztatod az alapertelmezett alkalmazast a fotokhoz valami masra rogton megszunik a jelenseg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router