Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnat

    veterán

    válasz zolka95 #20928 üzenetére

    Nem feltétlen, pl. a Digi esetében biztosan nem ugyanaz a lefedettség mint a Telenornál, mivel a Digit nem engedik fel 4g-re, tehát ahol a 2g-3g gyenge vagy nincs, ott nem lesz lefedettség Digin, Telnoron meg igen. Bluemoilenál ha jól tudom, nincs ilyen, csak azt akartam mondani, h nem egyenesen következik az azonos lefedettség a közös hálózatból.

    Az egy Paypal acc -> több Dellmont acc témához: még vagy 7-8 évvel ezelőtt amikor az Internetcalls volt kb az egyetlen ismert Dellmont klón itthon, egy ismerősömnek regeltem accountot és akkor nem engedte kifizetni a Paypalommal, mert a sajátomat is azzal fizettem és azt végül sima kártyás fizetésként sikerült megoldani, de le nem tiltotta egyiket sem a Dellmont, egyszerűen visszadobta vmi üzenettel a fizetést, aminek kb az volt a lényege, h egy Paypallal csak egy accountot fizethetek. Azóta ez tuti mexűnt ahogy már többen mondták, én is elég sok accountra fizettem egy Paypallal.
    Jah és még egy érdekesség azokból az időkből, egy darabig nem kellett semmiféle telefonszám ellenőrzést csinálni, bárki nevében (illetve számával) tudtál hívást indítani ... jól meg lehetett vele viccelni embereket :)

    [ Szerkesztve ]

    ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák