- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
ficus10
csendes tag
Sziasztok!
Az történt,hogy részben érzelmi okokból,de nagyon hosszúra nyúlt egy levél megírása.Kávéztam,cigiztem közben,na jó,sör is volt stb.
Majdnem kisregény lett belőle..
Webes felületen írtam,nem gondoltam hogy így elnyúlik.
Ugye,én csak válaszoltam.Hosszú is lett...de az aktív oldalon a küldés a gombra kattintva az jelent meg: az üzenetem nem kézbesíthető.Egy pillanatra,meg még valami...mi van ? mire elolvastam volna... Kuka,piszkozat,mentés, nincs sehol semmi.
Jelzem az oldal nem dobott ki,mert aktív voltam végig.
Ráfrissítem,semmi változás,nem kért új bejelentkezést.
Kiléptem,beléptem.
Ugyan az.
Lehet hogy van valami korlát? A fiók szinte üres...Hát a tisztelt Indamail elérhetetlen,csak a GYIK,sehol senki aki utána nézne.Mert megváltozott az elérhetőség.
Hát leszarom,de azt a hangulatot és azt,hogy ha leütök mittomén 15-30 ezer billentyűt,vagy többet,aztán meg szerkesztem,az ne vesszen már el.
És ezt nem tudom megismételni.Nem tudom,a böngészőből esetleg...? Vagy a Kasperszky ? Malwarebytes ?
A legcsúnyább kifejezés,amit használtam,az a kurvára,meg talán a bassza meg.
De ennyi.
Köszönöm a segítségetÜdv,
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vasárnap két emailem is visszapattant pár nap után ilyen hibával:
CNAME lookup failed temporarily. (#4.4.3)
I'm not going to try again; this message has been in the queue too long.gmail.com-ra küldtem őket.
Másnál is volt ilyen hiba május 6-8 között?
-
flash-
veterán
mi a vipmail imap és pop3 címe?
-
Aeryn
csendes tag
Sziasztok!
A vipmail-es postafiókomról hogyan lehet átirányítani a leveleimet a gmail-es fiókomra? Én sehol nem találom ezt a beállítást.
Előre is köszi! -
tenna
tag
dettó, pedig fontos lenne....
-
mongi_
aktív tag
Nekem ma reggel óta nem akarja behozni a vipmailes oldalt, és ezzel együtt persze a fiókomat se tudom megnyitni.
Másnál is csinálja ezt?
-
Sas madár
őstag
válasz
[HUN]Zolee #340 üzenetére
Egyre erősebb bennem is az érzés,csak bennem szertnének valami bűntudatot ébreszteni mert nem bírtam elnézni a gépén uralkodó káoszt,ami végülis az ő dolga.(de televolt neki nem használt dolgokkal,az asztal mindenféle számára ismeretlen ikonokkal,stb)
Lényeg már anyira fogta a gépét,hogy nem lehetett vele haladni anyira lassú volt.
És vele eggyütt amit nem ismert legalább azokat legyalultam.....na most azóta ha bármi van engem hív..NEM MEGY!? -
Sas madár
őstag
Más is küzd a citromail belépéssel esetleg?
Vagy valahol a felhasználóban kell keresni a hibát.,? -
Sas madár
őstag
Nekem a rokon csaj kínlódik rendszeresen a citromail-el ő a belépéssel szokott rendszeresen napokig küzdeni.
Ebben cingált már töbször,mert tuti a gépén nem jó valami. -
djyuri
őstag
-
Wallz
tag
Nekem citromailem van,de az sem jó nem érkeznek meg rá bizonyos levelek.
-
Csazsol
senior tag
Egyre jobb:
Fatal error: Class 'App' not found in /www/web/pass/index.php on line 20
Most müxik, de meddig
-
djyuri
őstag
A f*xom tele van a vipmaillal....amint letárgyalom az utsó üzletem rajta,törlöm is magam onnan...
hát még ekkora sz*rt nem láttam...közel 4-5 éve vagyok rajta,de ez az új rendszer az idegeimre megy...mindig akkor sz*r,amikor fontos lenne....erre nincs fogyasztóvédelem? vagy ingyenes dolgokra nem vonatkozik?
-
redblack
csendes tag
Na ma reggel óta nem tudok belépni. Beírom a címet és a jelszót, ezután kidob, hogy rossz felhasználónév, vagy jelszó...
-
Morris
veterán
úgy tűnik megjavult az indamail
-
localhost
Közösségépítő
A citromailre küldött leveleim rendre visszapattannak, ma is visszajött négy, pedig eltérő feladói címekről küldtem őket.
"Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
Tárgy: XXXXXXXX Kft.: Megrendelés #544 értesítés
Küldve: 2008.07.16. 10:05A következő címzett(ek) nem érhetők el:
XXXXXXXX@citromail.hu: 2008.07.16. 10:05
SMTP-kommunikációs hiba történt a címzett levelezési kiszolgálójával. Forduljon a rendszergazdához.
<XXXXXXXXX.intranet #5.5.0 smtp;554 mail server permanently rejected message (#5.3.0)>"[/I]---------------------------------------------
XXXXXX = általam törölve innen
-
redblack
csendes tag
Vipmail tegnap óta error hibaüzenettel nem jön be... Lehet hogy ez volt az utolsó húzása nálam.
-
klambi
addikt
ezekkel az indamail-es cumokkal a pop3 és az rgyéb dolgok mennyire változtak, mert a régi pop3 pl:pop3.vipmail.hu ez volt most mi?
-
Korcsii
őstag
ez a két szolgáltat valami rettenetes spam védelemmel rendelkezik... a spam felét beengedi, de egy oldal se tud levelet küldeni nekik... vagy mégis? akkor mi a titok? pls valaki árulja el... tök ciki, hogy naponta öten szeretnének regelni freemail-os címmel, de nem meg ki nekik az aktiváló e-mail....
-
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Ismét felhoznám ezt a vipmail-es témát.
Tegnap hallottam egy főiskolai rendszergazdától, hogy a vipmail-el gondok vannak.
Ezt akkor mondta, amikor elkérte az e-mail címemet.
Az ürge közölte, hogy rengeteg diáktól visszapattannak a levelek, vagy egyszerűen nem kapják meg, és nem lehet lúzerség, hiszen nem elszigetelt esetről van szó.
Ma kaptam egy levelet egy ismerősömtől: "Szia! Légyszi jelez vissza, hogy megkaptad-e a levelem, vagy eltűnt az éterben." ennyi állt benne. Én tegnap küldtem neki egy levelet, és ma csak egy jelentést kaptam tőle, hogy elolvasta, és azóta semmi válasz nem jött tőle, kivéve ezt a levelet.
A kérdésem az, hogy más is észrevette már, hogy rendszeresen nem érkeznek meg, vagy a jobbik esetben késnek a neki címzett levelek? Ez egy átmeneti hiba, vagy a vipmail is beállt a megbízhatatlan levelező rendszerek sorába? Ha ez a régen hiperszuper kis levelező program mára már használhatatlan ócskavas lett, melyik levelező programot érdemes használni, ami tutira megbízható, áttekinthető, és ahol nem tűnnek el a levelek? -
Pompi
nagyúr
Ez a vipmail nagyon LOL.
Kaptam ma egy levelet vipmail-os címről. Válaszoltam rá, de visszajött a válasz a vipmail mail szerverétől, hogy nem ment át az üzenetem. A lehetséges okok között volt, hogy a szerverük spamnek minősítette a levelemet. De miért is? Mert a vipmail hozzávágott a küldő levelének az aljához egy hirdetést amit én nyilván nem töröltem ki onnan elsőre.
Kitöröltem és átment a levél. De szerintem ez nagyon LOL. Lúzer egy banda -
AMD Power
titán
Ez a szemét vipmail megint nem jó! Se Explorerel se Firefoxal nem tudok belépni!
-
AMD Power
titán
Lenne egy fontos kérdésem! Van nekem egy vipmailos e-mail címem. Ha én az Outlook Expresszel szeretném ''lekérni'' illletve küldeni a leveleimet akkor azt ,hogy tudom beállítani?
(Beérkező levelekhez mit kell írnom , POP3...) Kimenő.... -
Divi
aktív tag
Mostanában rendszeresek a leállások
Vagy csak engem utál? -
raver
aktív tag
Lehet h én vok a balf*sz, de nem tudom megválltoztatni a jelszavam.
A beállítások menüpont alatt, az álltalános beállításoknál írja, hogy ott lehet megválltoztatni. De a név, kiléptetési idő, alternatív email-on kívűl csak a vakációs beállítások szerepelnek. Jelszómódosítás sehol.... -
Chili7
őstag
Levélben érkezett file-ot szeretnék lemezre menteni, de ha megnyomom a 'lemezre mentés' -t, akkor csak megnyílik. Esze ágában sincs lementeni, vagy esetlegmegkérdezni, hogy hová menteném.
Hogy kell lemezre menteni? -
turorudi
aktív tag
IMAP kapcsolattal Thunderbirdben elég gyakran azt írja ki a pw bekérése után, hogy nem tud kapcsolódni a kiszolgálóhoz. Mi a teendő?
-
pojakcs
senior tag
Válaszolt a Vipmail:
Kedves Felhasználó!
A napokban szerverváltás történt és ezmiatt nem érkeztek meg a levelek.
Minden levelet visszamenőleg is megfog kapni.
--------------------------------------------
Nógrádi Attila
Support
V.I.P. Solutions Kft. -
SzlobiG
félisten
Én mióta van vipmail azóta azt használom és semmi gondom vele, most tapasztaltam én is, hogy késnek a levelek, de holnapra javul a helyzet elméletileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest