Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsii2001
tag
Ez a módszer tökéletesen működött egészen addig, míg be nem vezették ezt a végpontok közötti titkosítást. Azóta nincs Audioclip.
A Stream detector is azt tudja, hogy a "Network" fülről kilistázza a linkeket, és nem kell a vizsgálatra kattintani, elég csak a kiegészítőre, és ha több link van, akkor egyszerre is lehet másolni, mert ott van a Copy all wisible url gomb, és azok már mehetnek be a Hege féle letöltő "Zene" letöltő egyes menüpontja alá. Volt, hogy így töltöttem le egyszerre több hangüzenetet is, de már nem lehet sajnos. Így most egy működő megoldást keresek. Már nincs szükségem több száz hangfájl egyszeri letöltésére, csak alkalomadtán egy-két fájlt akarok lementeni, mert küldik a suliból, hogy tudjak dolgozni velük, ugyanis látássérült vagyok, és hangfájlba olvassák fel nekem a feladatokat. És néha jó lenne visszatekerni a hangot, de billentyűzet segítségével ez a Facebook esetében képernyőolvasóval kicsit nehézkes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Pathfinder: Wrath of the Righteous Collectors Edition
- Eladó PC játékok (Diablo + Battlefield 1...stb.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest