- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
lj510126 #2698 üzenetére
Nekem sajnos XP telepítő lemezem nincs, de ha egy jó tanácsot megfogadsz, szerintem felejtsd el az XP-t. Még ha nincs is csúcskonfigurációd, egy Windows 7 szerintem a minimum manapság. Ha pedig 4+ Gbyte RAM van a gépedben, akkor ráadásul 64 bites Win 7 dukál neki. Hidd el sokkal jobban jársz vele, stabilabb, jobb, gyorsabb, és főleg támogatottabb, mint az XP. Az XP 2001-es OP rendszer, ideje elfelejteni már...
-
lj510126
tag
Egy kissé streamileg off topic, ugyanakkor számomra most fontos és eléggé sürgős ügyben fordulok Hozzátok segítségért.
Az egyik gépem új winchesterére szeretném feltelepíteni az XP-t (a korábbi alkalmakkor ezt könnyen megtettem, de a Windows XP frissítések leállítása miatt ezt most már nem olyan egyszerű). A telepítés során rájöttem, hogy az XP SP3 telepítőlemezem valahol nagyon elkallódott, enélkül pedig gyakorlatilag semmire sem tudok jutni.
A korábbi békeidőkben (amikor a Windows még nem állította le az XP frissítéseket) biztosan többen is készítettetek SP3 telepítőlemezeket, amelyeket a gépbe helyezve aztán egyszerűen feltelepítettetek a gépre.
Nekem most egy ilyen kész telepítőlemez teljes tartalmára lenne szükségem, hogy azt feltegyem egy új XP winchesterre.
Köszönöm előre is segítségetek!
-
cof
veterán
Én windowson m3u8downloader-t használok, hasonló mint a cocka féle, ez is konzolos, androidon meg m3u8converter-t.
Egy baja van, csak belső tárhelyre tud menteni. Persze ha valaki felcserélte a külsővel nincs probléma akkor a nagyobb videókkal sem. [link]
A linket firefoxal szerzem meg, külső alkalmazás megnyitása funkcióval, nálam mxplayer.
-
cocka
veterán
Hi!
Leírom én hogy csinálom.
Betöltöm magát a videot pl. egy Firefox böngészőbe, ahol is ha esetleg automatikusan nem indulna el a lejátszás, elindítom és ezután rögtön le is állítom. Adblock Plus gyönyörű szépen kilistázza az .m3u8 végű videokat. Kiválasztom a minőséget, a 3 milliós a legjobb, a 400 ezer a leggagyibb.
Na most kimásolom ezt a linket és a livestreamer nevezetű parancssoros programban felhasználom.
Kb. így áll össze a cuccos:
livestreamer -o ujdalok.flv "hls://http://mtva01.vod.cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2017/01/27/2017-000058-M0005-01/index.smil/chunklist_w1759495281_b3000000.m3u8" best
Enter és jön.
Amúgy nekem is az orgona a kedvencem, de jól értem, hogy ebben a sorozatban csak ez az egy adás foglalkozik orgonával?
-
mrqbxm
újonc
Sziasztok!
Kisfiam nagy orgonarajongó, így ezt az adást szeretném eltárolni neki:
http://www.mediaklikk.hu/video/uj-idok-uj-dalai-2017-01-29-i-adas/
Valaki le tudná nekem tölteni? Az is jó volna, ha valaki megosztaná, milyen eszközzel lehetséges ez, mert legjobb lenne, ha szükség esetén magam is le tudnék menteni 1-2 adást.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Patroni
kezdő
Erre kérhetnék egy kimentést?
http://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=13184
-
ftboy01
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi anyag letöltésében kérném szépen segítségeteket: http://www.mediaklikk.hu/video/programajanlo-idegen-nyelven-2017-01-28-i-adas/
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
gzolee2
tag
Igen ismerem koszonom,de van par magyar csatornam amiket a simple client be hasznalok de van par csatorna ami nekem nincs meg de a mediaklikkben benne van ezert szeretnem valahogy megoldani hogy pvr ben hasznaljam es ne kelljen bezarnom a tv t es megnyitni a mediakliket ha azokat a csotornakat szerenem nezni!
-
gojko.m
senior tag
válasz
gzolee2 #2674 üzenetére
Nem Kodi-t használok, de média lejátszómon meg lehetett oldani (szerintem Kodi-val is). Annyit csináltam, hogy a Firefoxban elindított mediaklikk.hu videókból a Video DownloadHelper-rel kimásoltam a közvetlen URL-t és bemásoltam az .m3u fájlba.
Azt viszont nem próbáltam, hogy egy bizonyos idő elteltével nem-e módosítják a videó direkt URL-jét. Az indavidón már szívtam ezzel. Kigyűjtöttem néhány videót, erre egy nappal később már nem lehetett egyiket sem elérni, mert új direkt linket generáltak hozzá.
-
gzolee2
tag
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerne abban hogy a mediaklikk oldalrol a stream eket ki lehet e nyerni ugy hogy behelyezve m3u ba kodin belul simp iptv client be megnyissam? -
Patroni
kezdő
Egy kimentést kérhetnék...?
http://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=11449
-
Markk
újonc
Segitene valaki az alábbi videot letöltenem?
Nagyon megköszönöm!!http://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2017-01-20-i-adas/#
-
Spec
őstag
válasz
alexiaaa #2665 üzenetére
Köszi a tippet. Ez az OBS bevált. Kicsit kutakodnom kellet benne, nem mondom hogy egyszerű a kezelőfelületének a kezelése, de végül be tudtam állítani. Sikerült korrekt videókat rögzítenem vele TV GO-ból, és Horizon GO-ból is.
A TV GO stream felbontása elég silány alapból is, úgyhogy annak a felvétele is pocsék lett sajnos. És a TV GO-nál a fullscreen-ből nem sikerült felvenni a videót, csak fekete képernyő lett az eredmény, de az alapértelmezett "kis ablak"-ból ment a felvétel, csak a margókat kellett jól belőni.
A Horizon GO egy fokkal jobb. Az onnan rögzített video már közelít egy normál TV adás minőségéhez, de sajnos még mindig messze nem HD felbontás. És ennél ment simán a fullscreen rögzítés is.
A többi amit írtál nekem kínai, ennyire nem vágom a témát, de igazából mindegy is, mert amit szerettem volna, az megoldódott
-
alexiaaa
csendes tag
Próbáld meg az OBS-t, ez teljesen ingyenes és nyílt forráskódú.
Minőség szempontjából a legjobb HDMI-n keresztül felvenni, de ahhoz kellhet egy olyan HDMI splitter, ami kiiktatja a HDCP-t, mert ilyen védett anyagoknál általában az is van (csak fekete képet kapsz), és kell hozzá egy felvevőkártya is. Én még nem próbáltam, csak hallottam róla.
-
kispumi
csendes tag
Ezt a videót le tudná tölteni nekem valaki?
http://www.mediaklikk.hu/video/hirado-m1-1100-2017-01-17-i-adas/
Előre is köszönöm!
-
Mikemend
senior tag
A két link között volt különbség, főleg egyedi azonosítókban, illetve Agentben.
Másrészt nálam nem kockásodott a kép, rendesen lejött a full minőségben. Viszont nem állítottam be a minőséget a pluginben, mert ha az hiányzik, akkor a legjobbat tölti le. Három rész jött le és kiváló minőségben
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy ne FLV, hanem MP4 kiterjesztéssel/fejléccel mentse az AdobeHDS, mert most át kell tolnom az ffmpegen.
-
Spec
őstag
Köszi, ez tényleg tudja amire szükségem van. Egy gondom van vele, hogy annak ellenére hogy ingyenesnek írja magát, a rögzített videót telecseszi "Made By Bytescout Screen Capturing Filter..." feliratokkal, alul meg egy szép piros "Recording:.." felirat virít, ami így ebben a formában gáz. Ezeket el lehet tüntetni a végeredményről? Mert ha nem, akkor így ebben a formában nem jó semmire.
-
Kipróbáltam, de úgy tűnik, ez ugyanazt csinálja, mint a youtube-dl. Tudom írtad, de abban reménykedtem, hogy ez hátha tud az elejétől is letölteni...
A bosszantó az, hogy ha aktívan nézem a liveot, majd az véget ér (de nem zárom be az ablakot), akkor kedvemre tekerhetek bárhova, a YT kiszolgál... Így meg lemarad a felvétel eleje...
-
Spec
őstag
Igen, sejtettem, hogy így van. Amúgy nekem egy képernyőkép mentési opció is megfelel. Erre én is gondoltam. Megy a videó a gépen, és szépen felveszem a látott képet. Erre van esetleg valami jó, és ingyenes progi? Esetleg olyan aminél a képernyő csak egy kijelölt részét rögzíti, nem az egész desktopot úgy ahogy van.
-
cocka
veterán
Semmilyennel kb. mert ezt okosan kifundálták, hogy az ilyesmit módszeresen csakis DRM védett smooth streaminggel nyomassák. Az életben nem töltöd le semmivel.
Asszem a Telenor myTV-ről is egyetlen egyszer sikerült valami ad hoc jelleggel ingyenessé tett cuccot letölteni. Bár asszem az nem smooth streaming volt.
Na mindegy. A lényeg az, hogy számtalan olyan eset van, melyben nem tölthető le közvetlenül a stream, max. csak a képernyőképét tudod rögzíteni, ami több szempontból is necces. Szóval aki azt akarja, hogy ne tudd letölteni a streamet sehogysem, az sajnos meg tudja oldani.
Hasonlóan fantasztikusan van megosztva pl. az HBO GO is. Rossz előjel, ha a videok nézéséhez valami felületre már eleve be kell jelentkezni. Mert akkor befigyelnek ilyen-olyan hash keyk meg session idk és egyéb baromságok nehezítésnek.
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A számítógépemen megtekintett TV adást szeretném rögzíteni, de nem tudom milyen progi lenne erre alkalmas. Konkrétan T-Home-os TV GO, és UPC-s Horizon GO kliensben megjelenő video streamet szeretnék valamilyen módon rögzíteni. Van erre valami mód? Milyen windows-os segédpogival lehetne megoldani? Előre is köszi a helpet! -
Ubuntsu
újonc
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a videót nem tudom megnézni se letölteni: [link]
Ha valamelyikőtök le tudná tölteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest