Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Chamea2 #1523 üzenetére

    Jó, de ez már rég nem a wmvs DRM korszak, ahol úgy működött, hogy magában a fájlheaderben volt a DRM infó, amihez a mittomén milyen licencet aztán a videofájl megnyitásakor töltötte le a lejátszó, HA volt érvényes hát minek is nevezzem előfizetésed vagy kölcsönzésed.

    Nekem is volt ilyen fájlom, amit akárhányszor le tudtam játszani egy adott ideig, de semmi nem engedte átkonvertálni vagy kikódolni, hiába tudtam lejátszani.

    Ezeknél a smooth streaming vackoknál meg valahogyan már magát a kapcsolatot kódolják agyon és elképzelhető, hogy valahogy mégis le lehetne szedni a kis darabkákat, de értelmezhető videofájllá egyik program se tudná összefűzni.

    mert nem érdekli a dolog

    Jó és ha valaki megkér, hogy foglalkozz vele, meddig jutnál? Vagy úgy is kérdezhetném, hogy meddig lennél hajlandó eljutni valakinek a kedvéért?

    ha bemegyek a boltba és adok 8-10 ezer forintot a filmanyagért

    Ja, mert csak olyasmit streamelnek, amiket a boltban is megvehetsz. :C

    akinek drágább a gépe, az biztos nem foglalkozik ilyennel, mert kő gazdag és simán, zsebből megvásárolja közvetlenül a lejátszott filmet, ezért nem foglalkozik a DRM-el,

    Igen. Ez vagy te!

    Meg egyáltalán miért kell örökké párhuzamot vonni a gépek minősége és aközött, hogy vki foglalkozik-e streamletöltésekkel vagy sem?!

Új hozzászólás Aktív témák