- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokka23
újonc
Üdv!Azt szeretném kérdezni, hogy a médiaklikk(mtva) és tv2 oldalairól hogy lehet videót letölteni?
-
Aku-Aku
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem igazán jöttem rá, most aktuálisan hogyan lehet letölteni videót az atv.hu oldaláról.
Windows 7 rendszerem van. előre is köszi a segítséget. -
yami01
újonc
Sziasztok!
Nagyon fontos lenne nekem ezt letöltenem:
http://nava.hu/adatlap/?id=1286496
Próbálta már helperrel meg egyéb programokal, de nem sikerült.
Ha valaki tudna megoldást kérem írja le itt és mellé a bela.czifra@gmail.com ra, fontos lenne!
Köszönöm!!!Béla
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Ustream-en fognak élőben közvetíteni egy konferenciát (reggeltől délutánig).
Kérdésem, hogy milyen progival tudnám úgy lementeni az adást, hogy a kb.45 perces előadásokat külön-külön fájl-ba tudjam elmenteni, a köztük levő szüneteket pedig értelemszerűen kihagynám ?!
-
-
jokka23
újonc
Üdv!Valaki le tudna nekem tölteni egy videót az rtl mostról?Nem tudok videót letölteni onnan.
-
cocka
veterán
Hangot sokkal könnyebb lementeni, mert nem kell azon idegeskedni, hogy tényleg az eredeti mérethez hű lesz-e egy esetleges screen captured video.
Természetesen a jaksta ezt is leszedi. Három lehetőséged is van rá (sőt sokkal több is):
1. Download from internet módban töltöd le
2. Record audio módban töltöd le
3. Egyszerűen a hangkártyád kimenetét veszed fel egy progival.Asszem az első 2 módszer előnye, hogy az egyéb rendszerhangok nem kerülnek a felvételbe.
A titok annyi, hogy ha esetleg kép nélküli flvbe jönne le a cucc, akkor egyszerűen kiexportálod bármelyik progival a hangot mittomén aacbe vagy amilyen formátumban van a video hangja és ennyi.
-
nimfas
addikt
Sziasztok...
innen https://soundcloud.com hogy tudok letölteni-lementeni hanganyagot?
Előre is köszönöm!
-
cocka
veterán
Szerintem nyissunk külön egy topicot a mediaklikk.hu-nak, mert ti csak az n+1. emberek vagytok, akik ugyanezt kérik. LOL
Ez a topic jó formán szinte másról sem szól (pedig van a neten millió egyéb oldal, amivel hadakozni kell/lehet) csak a médiaklikkről.
-
oszy
veterán
én is a media klikk . hu oldalról szeretnék letölteni egy videót, mert nem mindig van internetem!
valaki?
-
Philip000
csendes tag
Sziasztok!
Az MTV Videótárából szeretném a Rondó magazin 2014.04.03-i adást eltölteni :http://www.mediaklikk.hu/mediatar
Tud nekem valaki segíteni?
-
megamurashy
csendes tag
válasz
megamurashy #126 üzenetére
ja jó rá működik
-
-
vzoli1987
aktív tag
livestream.com live streamet mivel lehet leszedni?
darabokban szedi le sajnos, az orbit downloader nem képes érzékelni, wm recorder sem
itt a link
http://livestream-f.akamaihd.net/7343302_1194349_17f9a0fb_1_550@182407?v=3.0.3&fp=WIN%2012,0,0,77&r=GPEIT&g=TSRYQGUXYPPQ&OBT_fname=Live-Broadcast.flv&OBT_fext=video%2fx-flv
-
cocka
veterán
válasz
vzoli1987 #115 üzenetére
Hol ebben a java? Sehol, max. jquery van benne, annak meg tudomásom szerint nem sok köze van a javához, inkább a javascripthez van köze.
Akkor miért nem másolod ki a linknevet aztán meg az adott illető nevét? Azt meg tudod fogalmazni, hogy melyik video kell neked vagy azt is én találjam ki?
-
vzoli1987
aktív tag
értem csak ez egy az egybe szedi le úgy látom nem pedig azt a videót amit lejátszok
replay media catcher nem akar feltelepülni az ndis driver miatt , az 5 sem a 4 sem, wm recorderrel szintén az egész folyamot veszi, még próbálok pár progit de nem akarják
streamtransport meg se nyekken vele -
vzoli1987
aktív tag
nővérem lelt egy ilyen oldalt és próbáltam már mindennel de az istennek sem tudom kinyerni a videót
http://www.magnaracino.at/event/events/14027.html
alul vmelyik programra katt és vmelyik névre és indul felül a videó
-
asde3
csendes tag
Egyébként a http://www.mediaklikk.hu/mediatar/
Műsorok: Család barát (2014 március 05 10:18) mai adásra lenne szükségem, aki tudna segíteni
ezer hála
-
asde3
csendes tag
Sziasztok! A mediaklikk.hu oldalról szeretnék letölteni videót. Tavaly még sikerült az orbit-tal most nem, + próbáltam pár programot de off. Van esetleg valami tippetek? Fontos lenne!
Üdv
-
lj510126
tag
Köszönöm a privátot és a tanácsodat!
Ezzel a Get FLV-vel továbbra is ez a 3 napos trial verzió basztatja a legjobban a csőröm.
A trial verzó lejárta után ugyanios csak 3 MB anyagot enged letölteni a file-ból és kész.
Kerestem volna valamilyen érvényesítő kódot ehhez a Get FLV-hez, de olyan vírusokkal fertőzött oldalakra zavart el folyamatosan, hogy később alig tudtam megszabadulni néhány letöltött file-tól.
Azt a Loader.exe dolgot, amit írsz nagyon nem értem.
Milyen Loader.exe file-t kell beírni és hová?
A legjobb mégis az lenne ha sikerülne találni valamilyen regisztráló kódot, amely véglegesen megoldaná ezt a 3 napon túli időszak utáni gondot.
Ezért kerestem valamilyen kódot a Get FLV-hez, de olyan vírusokkal súlyosan fertőzött helyekre vezetettek el, hogy később alig tudtam néhány kellemetlen file-tól megszabadulni.
Akármilyen "titkos privátban" nem tudnál kisegíteni ilyen Get FLV kóddal?
Köszönöm! -
w.miki
veterán
RTL MOST oldalról próbáltam letölteni ezzel a StreamTransporttal (is), de nekem semmivel nem jött össze...
csak pici .mp4 file-ok jönnek le
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest