Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz #31757056 #8671 üzenetére

    hidd el én voltam az egyik legnagyobb istentagadó, ameddig aztán egy szép napon valaki logikusan pár mondatban be nem bizonyította nekem, hogy Isten márpedig van, és nem lehet ez mellett elmenni.
    Na, megosztanád velünk ezt a bizonyítást?

    És majd ha lesz olyan kicsi ami mögé már nem láthatunk, akkor leszünk olyan fafejűek, hogy elkezdünk képzelődni, hogy mi lehet vajon ott, pedig sok energiát megspórolnánk magunknak, ha inkább elismernénk, hogy ennyi volt, önerőnkből elértük a korlátainkat, úgyhogy inkább most már ezek után a kérdéseinket feltesszük Istennek, majd ő elmondja nekünk, hogy mi a pálya.
    Igazából a mostani technikai fejlettségünk is annak köszönhető, hogy nem Istennek tettük fel a kérdéseinket. Képzeld el, mennyi energiát spóroltunk volna, ha kijelentjük, hogy pl. az atomok az anyag legkisebb, oszthatatlan építőkövei és kár ezt tovább kutatni, inkább olvassuk a Bibliát útmutatásért, a kutatás fölösleges. Szerencsénk, hogy volt/van pár ember, aki nem így gondolkozik, és nem a Bibliában kereste a nem létező válaszokat arra, hogy hogyan működik a világunk.

    Amúgy meg mi van a számok osztásával vagy a végtelen tizedesjegyekkel? Egyáltalán mit bizonyít az egész? Nem látom, hova szeretnél ezzel kilyukadni.

Új hozzászólás Aktív témák