Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Noddy #8626 üzenetére

    "de ahhoz hogy létre jöjjön ez a tanítás ahhoz Isten kellett."
    ismet leszogezem: nem csak a te istenednek vannak olyan tanitasai amikrol szo volt. ez tenykerdes. masfelol meg szerintem sokkal bolcsebb tanitasokat is olvashat az ember mint ami az istenedtol jon.

    "Itt jön a képbe..."
    nem jon semmi a kepbe. a te istened egy ember altal kitalalt mese. habbal. semmivel sem igazabb mint barmelyik masik isten. tizenketto egy tucat.

    itt mindenki a sajat vallasanak az igazarol van meggyozodve. a te vallasod semmivel sem komolyabb, igazabb es foleg nem oregebb mint a tobbi meg akkor sem ha neked ezt jol esik kijelenteni.

    "Jól látszik, hogy a nagy kelleti vallások is kezdenek összeomlani"
    epp ellenkezoleg, egyre inkabb kezdik megvetni a labukat europaban is. a leggyorsabban az iszlam, a hinduizmus es a buddhizmus terjed. nem megyek bele hogy szerintem miert mert nem birom megfogalmazni a velemenyemet udvariasan es felek banto lenne.

    "Etológiai vizsgálatok is azt mutatják, hogy minden cselekedetnek egyértelműen csak a szaporodási és csoportérdekek mentén haladnak, nem találsz olyan cselekedetet, ami ezt megszegné."
    kerlek irjal 5 olyan emberi cselekedetet amely nem a szaporodast, a tulelest vagy a "fajtarssal" szembeni elonybe kerulest szolgalja. oszinten kivancsi vagyok. azert gondold at elotte alaposan.

    [ Szerkesztve ]

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák