Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz Dany007 #8576 üzenetére

    Jó, hát neked, meg nekem, meg páraknak nem nagy szám ez, azt tudom. Nekem az a nagy szám, hogy szökőévben egyszer találkozom olyan emberrel aki hasonló dolgokon morfondírozik.
    Tulajdonképpen Istenről én még eddig egy szót sem írtam itt, habár ez vallás topik, szóval talán illett volna. :)
    Én csupán azt próbálom megértetni pár emberrel, hogy nem véletlenszerű folyamatok folyományaként létezünk. De látod, időnként hova jutunk, odáig lyukadtunk ki már az előbb itt a fórumtárssal, hogy a baktérium okosabb mint az ember... Hát na, van ilyen.

    Én sem zárom ki annak a lehetőségét, hogy az univerzumban nem létezhet még esetleg jóval több olyan bolygó, ahol lehetséges az élet. A Föld az egyik ilyen, pont akkora a mérete, pont olyan távolságra van a naptól, hogy jó a hőmérséklete, pont akkora a gravitációja, hogy a légköre állandó legyen, vagy ne illanjon el. Ózonréteg védi a káros sugaraktól, stb. De ha van is még ilyen vagy több hely, akkor is mindezek felett állni kell valakinek, aki az egészet úgy ahogy van, az irányítása alatt tudja.
    Biztosan nem véletlen az sem, hogy ilyen halandó számára leküzdhetetlen távolságra vannak egymástól a galaxisok. Valószínűleg önerőből soha az életben nem jutunk el olyan helyekre, de onnan se jut ide senki hozzánk. A fizikai törvényeket nem győzhetjük le, nem is mi alkottuk őket, valószínűleg sokat még nem is ismerünk. Aki azt állítja, hogy legyőzheti ezt a távolságot, az csak képzelődik.

    Nos, igen, valóban sok a kérdés. azt sem tudhatjuk, hogy volt-e egyáltalán robbanás? Semmi nem bizonyítja most ezt sem, csak egy feltételezés ez is. Lehet, hogy volt, lehet hogy nem volt. Valószínűleg a mi generációnk élete alatt erre még nem nagyon fog fény derülni.

    Igen, én pontosan értem, hogy mire gondolsz, és örülök is neki, hogy végre van itt egy ember aki láthatóan többre is használja az agyát, azonkívül hogy túlél vele. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák