Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz adequate_cou #8523 üzenetére

    Azt azért még leírom, hogy miért. A hozzászólásod elején már elfelejtettél kitérni a legfontosabb válaszra amelyre a kérdés a következő: MIÉRT? Csupán ezt írod:
    Hát ne haragudj, de teljes mértékben egy akkor blődség, hogy csak na. Ez a Leibniz féle hozzáállás az ember anatómiájához igencsak mulatságos.
    De egy szóval sem írod az okát a fentieknek.

    Az ilyen témákban mint a vallás, vagy akár az ember létezésének oka, nem célszerű pont a "miért" kérdésre elhagyni a választ, és kijelentéseket tenni, és nem megindokolni a kijelentések okát érvekkel, érdemben.

    Egy biztos, napjainkban mindannyian óriási tudatlanságban élünk, függetlenül attól, hogy ki és mennyire próbál logikus választ adni a létezésünk okára, miértjére, hogyanjára, stb. Ezért tévelygünk összevissza mindenféle vallásokban, és saját magunk felállította elképzelésekben. Mármint azokra értem, hogy tévelyegnek, akiket ez egyáltalán érdekel. Mert a legtöbb embert nem érdekli, viszont az itt jelenlévőkről, és hozzászólókról elmondható az, hogy őket érdekli, különben nem lennének itt, és ez már önmagában is pozitív. Persze ez alól kivételek a csak néha beböfögők, és a lehülyézők, ők valószínű feszültségelvezetésre használják eme fórumot.

    Egy biztos, még belátható időn belül fény fog derülni az igazságra, és kívánom mindenkinek, hogy hamar jöjjön el ez az idő, mert tudatlanságban élni nem jó. Én sem szeretem ezt az állapotot. Talán akkor majd eszünkbe jutnak ennek a beszélgetésnek a részletei is. :)

Új hozzászólás Aktív témák