Új hozzászólás Aktív témák

  • caprine

    aktív tag

    válasz South Velen #2877 üzenetére

    Azt kell felfogni, hogy az élet az egyedfejlődésről szól, és ebben nem a testet hanem a lelket kell érteni aminek 1 élet az csak 1 inkarnáció. Olyan mint suliban 1 év. Ebben az inkarnációjában az ember ezt a testet viseli, a következőben meg másikat.

    A fejlődés a kő szinttől tart az Isteni szintig, és az emberi inkarnáció az ahol akár 1 emberőltő alatt többet lehet fejlődni mint a megelöző több ezer év alatt, mert az ember rendelkezik az értelemmel és megértheti létének célját. Ez az egész kozmikus játék erről szól. A fejlődés tapasztalatokon keresztül történik mintha leckék lennének. Az átlag ember életének 60-70% előre meg van írva.

    A normális emberek az ilyen "értelmetlen" halálok láttán sopánkodnak, hogy szegény milyen jó gyerek volt és olyan fiatal, a légynek sem ártot és mégis meghalt. Csak a testében gondolkodik mindenki pedig a lélek a lényeg. A lélek megszületése elött eldöntötte hova és mikor fog megszületni, milyen tapasztalatokat akar átélni megtanulni és ha ezekkel mind van akkor elhadja földi porhüvelyét, ennyi. Ha ez 17 évesen lesz akkor 17 évesen, ha 105-évesen akkor meg 105 évesen.

    Ez a halhatatlanság mizéria nekem annyira muris, mert minden ami anyag az mulandó is egyben ezt nem kell bizonygatnom gondolom, de lélek az nem anyagi természetű ezért nem is halandó.

    Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)

Új hozzászólás Aktív témák