Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz andrade #10760 üzenetére

    Ezzel meg életvédelmi kérdéseket feszegetsz. Nem véletlen tervezték olyanra a tápot, amilyenre. A Chieftec, FSP, Corsair, CoolerMaster és egyéb márkás, minőségi tápok pedig kellő hőfokszabályzással, érintésvédelemmel vannak ellátva. A Mercury és társai pedig már megbontás nélkül is néha az életveszélyes kategóriát feszegetik. Minden PC tápot szigorúan tilos földelt konnektor és megfelelően funkcionáló földelés nélkül használni, de a Mercury és társait még tilosabb!

    A táp belsejéből minden esetben csak a tervezett vezetékek jöhetnek ki, ellenkező esetben sérül a megfelelő érintésvédelem. Szerintem ne osztogass több tanácsot itt, és amennyiben a saját szokásod írod le, akkor emeld ki, hogy a reprodukálása ellenjavallt, ha mégis, akkor saját felelősségre. De inkább egyáltalán ne is oszd meg a megfelelő elméleti, gyakorlati háttér hiányában a hogyan-szoktad-te-csinálni metódust. Lehet, hogy te úgy szoktad és még nem volt baj belőle, de ha egyszer lesz, akkor tied a felelősség egy emberéletért.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák