Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
ma megvetem a hiányzó szinü festéket és a lakot, a boltos srác is azt tanácsolta matt festékre fényes lakkot szebb használni matricázás előőt és után is. most már csak szoropisztolyt.
Egy kiss nosztalgia[link] ezeken nevelkedtem, és most mi pénzt megérnek egyes darabok és én mi pénzt megadnék egyes makettekért''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
ha ez esne bele a tömegbe akkor az már tömeg mészárlás lenne
tegnap néztem én is egy makettet egy oldalon ami 1:50 mérett volt és tkéletes prciz kidolgozásu volt, álitolag 1,5évig készitete egy baráti társaság.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Természetesen a gép törzs és szárnyakat akarom, mivel matt festéket fogok használni ezért szeretnék enyhe fényt vinni rá, de arra gondoltam hogy a matricát is lakkoznám igy kapna védőréteget kopás és lejövés ellen.
Már kb 5éve nem ''játszotam'' igy egy kicsit már lemaradtam a dolgokrol és formábol, de most megint kedvem támadt egy kiss makettetéhez Főleg van is választék és hozá lehet jutni ami nekem szimpatikus is, csak vannak köztük elég drágák''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Szokták a maketteket valamilyen lakkal a végén átfulyi? ha igen pontosan melyik gyártmány ajánlott?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Mivel nincs más repülös oldal igy ezt a ide linkelem be[link] az ember szövege az kiakasztot rendesen ,föleg amikor a gének a hajtomüve felszálásnál felpörög az emberke ilyet szól '' turbo - turbo'' az ilyen szerintem magával viszi az othoni zsiros kenyeret és lilahagymát szalonával hogy azt egye a gépen
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- Hogwarts Legacy teszt
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest