Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz anglergab #96442 üzenetére

    Rákerestem, igazad van:
    Úgy látom a Google oldalán hogy Google Cast Audio-hoz lehet licenc-t venni Google-tól, és akkor az megy külső eszközökkel is, de az ugye csak hang átküldésére jó. Ez alapján ahol kép is van, az hivatalosan nem fog menni nem Google eszközön. Nem hivatalosan találtam egy fizetős Windows alkalmazást, ami azt mondja magáról, hogy bármely PC-ból Chormecast kompatibilis eszközt csinál, de nem tudom hogy működik-e, illetve Vodafone szempontjából részletkérdés is, mert egy Vodafone méretű cég nem fog a Google engedélye nélkül megvalósítani egy ilyet..

    Akkor maximum annyi lehetőség maradt, hogy az "általános" Chromecast eszközbe való beépítéséhez is van licencelési lehetőség, csak valamiért nem találtam meg / nem nyilvános a Google oldalán a dolog, és azt megveszi azt a Vodafone. Nem hangzik túl valószínűnek, így akkor tényleg maradt az a lehetőség, hogy minden alkalmazásnak meg kell legyen a párja Vodafone Box-on is. Mondjuk szerintem ezzel a megoldással is le lehet fedni a felhasználók 90+%-ának az igényeit, kb 15-20 appról lehet szó, kategóriánként:
    élő TV: Vodafone TV (nyilván a konkurencia alkalmazását nem teszik rá Vodafone Box-ra :D )
    "Globális" szereplők: Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+ (majd ha lesz), EuroSport Player, YouTube, Vimeo
    Helyi szereplők: RTL Most, (van még valami, aminek van mobil alkalmazása?)
    Zene: Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, YouTube Music
    Helyi fájlok: Fogni valami VLC szerű, nyílt forrású alkalmazást, átbrandelni Vodafone-osra, kiadni Androidra és iOS-re, és Vodafone Box-ra rátenni a fogadó alkalmazását.

    Így egy kicsit több munka, viszont cserébe közvetlenül a Vodafone Box-ról indítva is használható appok lesznek, amik külső eszközök nélkül is működnek.

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák