Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz kabelmania27 #87025 üzenetére

    Na, milyen jó hogy mindig azok a témák merülnek fel, ami engem éppen érdekel. :D

    Reggel azt a tanácsot kaptam, hogy a meglévő médiaboxunk helyett igényeljek 2 mediacard-ot.

    Ezen ötletet továbbgondolva, akkor már gondoltam megnézem milyen csomagok vannak a vodánál, ha már átvette a UPC-t. Azt tudni kell, hogy a jelenlegi csomagunk már régóta megvan, szüleim kötötték, de úgymond erősen át lett vágva a fejük. Jelenleg van egy 120-as net, egy 120 csatornás gold digitális tv, meg valami szutyok telefon, erre fizetünk 17 ezer plusz forintot! Az átverés részt egyébként úgy kell érteni, hogy elő van fizetve néhány szolgáltatás, amit nem is használunk. Ilyen a fix ip, tűzfal a gépre, felvevős médiabox. Igazából ez már így megy 10+ éve szerintem, nem is ez a lényeg, max. annyiban, hogy hűségidő már nincs.

    Viszont amikor megnéztem milyen csomagokat ajánl a voda, meglepve tapasztaltam, hogy mindösszesen egy csomag közül enged választani, bejelentkezett állapotban. Erről lőttem is egy képet, mert elég érdekes dolgokat tapasztaltam.
    (Bal oldal bejelentkezés nélkül, jobb bejelentkezve)

    Ilyen esetben akkor el kell játszani azt a játékot, mint a kötelező biztosításnál? Felomdani a jelenlegi szerződést és kötni egy újat? Vagy inkább egy új szolgáltatóhoz átvonulni?

    Köszi!

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák