Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Statikus #75311 üzenetére

    Nekem ennek a szériának valamelyik elődje van meg(ku6000), most akkor kezdjek aggódni, hogy leendő előfizetőként nem fog működni vele a kártya és másik tv-t kellesz szereznem a modem(HGW) mellé vagy horizon dobozt kell majd használnom? :DDD

    Pedig szerintem kijelző terén kimagasló a samsung által használt panelek minősége(a fent említett típusban biztosan), tényleg szép képet ad, legalábbis azért választottam korábban a ku6000-et, mert mindenütt csak pozitívat olvastam róla, akár műszeres mérés, input lag, stb. terén messzire lekörözte a konkurenciát azért az árért akkoriban, most nem tudom mi a helyzet, mert még jó pár évig nem terveztem tv-t vennin em is nézelődtem és nem is szeretnék.

    MÁS

    Egyébként ez az Ubee modem tényleg baráti áron van, kérdés milyen firmware van rajta és nem-e tiltott az azonosítója tartozás/egyéb dolog miatt. Én úgy hallottam, hogyha lejár valakinek a határozott szerződése, akkor nem kérik vissza, főleg a régi modemeket, így azt elhiszem, hogy megmaradt, de a horizon box kétséges vagyis arról nincs infóm, max kifizetéssel, de ki adna tízereket a szolgáltatónak olyasmiért amit nem tud használni kártya nélkül, mert még egy mindig tv-s beltéri is többet tud?

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák