Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi63

    senior tag

    válasz DeFranco #57941 üzenetére

    Minden fent van a neten. Pl. svájci Wilmaa TV, német/svájci Zattoo 50-100 csatornát ad ingyen. SD-ben, a FHD már fizetős. (A Franz meg az álnevem. :) )
    De ezzel a nettel, hozzászámítva a VPN féket, mást se látnál mint puffert. Gondolom. Olcsó droidos box is jó stream-hez, de a 30-as net sovány. IPTV-hez pláne.
    Korábban női teniszt néztem SWR-en, böngészőből. Kenterbe ver bármilyen kábeles SD csatornát. Íme.
    Szóval olyan nincs, hogy nem lehet. Net kell, nem 100 ezres hardver. Az sem árt persze. Meg egy VPN, mert anélkül semmi nincs.
    Off vége, mert ki leszek penderítve innen.

    A másik témához. Nem hátrány, ha van valami konkurencia a közelben, de nem feltétlenül szükséges. A vakszerencsének több szerepe van. Attól függ, az ügyfélszolga milyen lábbal kelt fel. Nálunk nincs Digi, és úgy egy hónapja megtalált a UPC, két hónappal a hűségem lejárta előtt. Mondtam, hogy nem érdekel semmi. Kifuttatom a hűséget, és sok év után búcsút veszek a cégtől. Sokallom a havidíjat, egyre nagyobb megterhelést jelent. Konkurenciát nem említettem.

    Másnap visszahívtak. 240 helyett 500-as net, HBO csomag (1 év), valamint Filmbox csomag (2 év). És 2500 forinttal kevesebb lesz a számlám, ha aláírok újabb két évre. Ezt 4 nap alatt, 3 ügyintézővel sikerült elintéznem. És a harmadik nyögte ki, hogy oda tudná adni a 2. és 3. HD eszközt 1500 helyett 500 forintért is. Mind a három egész mást ajánlott, egész más elképzelésük volt a költségcsökkentésről. Az egyik szerint adjak le egy kártyát, a másik meg inkább adott kettőt is harmad áron. Digi nélkül is. Szóval legyen okos az ember, hogy milyen ukáz alapján dolgoznak, vagy éppen mi jár a fejükben. Mert az első kettő nem segített, a harmadikat pedig azóta is üldözi a hálám.

Új hozzászólás Aktív témák