Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    Egy FB bejegyzés, amit nem igazán tudok hova tenni, az itteni tapasztalatok alapján nem tudom elhinni. :F

    Tisztelt UPC Magyarország!

    06.23-án Került beszerelésre az új Horizonbox. Meg kell mondjam, hogy az első reakcióm, az volt, hogy megyek és vissza kérem a régi boxot. De aztán néhány napi „ismerkedés” után a véleményem teljesen megváltozott. Egyre jobban tetszik. A technikai paraméterek oldaláról nem tudok nyilatkozni, arról vitatkozzanak azok akik sokkal jobban benne vannak a témában.
    A jó dolgok:
    Könnyen kezelhető, esztétikus a menü rendszer. Nekem tetszik az új stílus. Külön tetszik, hogy a kedvenc csatornák beállítása után meg is adhatom, hogy melyik programszámon helyezkedjenek el a csatornák. A műsorvisszanéző is kiválóan működik eddig, megállítható, előre hátra tekerhető. Nálam teszi a dolgát, nem fagy,nincs vele semmi baj.

    Kevésbé jó dolgok:
    A távirányítót nem lehet a tv-vel összehangolni, ami egy kicsit meg lepett, mert már az első box távirányítója is képes volt erre.
    Videotár jelenleg nem elérhető.
    A médiabox kijelzője éjszaka, ha nem kapcsoljuk ki, megadja a hangulatvilágítást rendesen, ami nagyon zavaró tud lenni.
    A műsorvisszanéző szolgáltatással kapcsolatban annyi, hogy a reklámban azért javíthatnának annyit, hogy nem minden nézhető vissza csak egyes adások.

    Remélem a fent említet kellemetlenségek mielőbb ki lesznek javítva és a nálunk még igen csak gyerekcipőben járó szolgáltatás hamarosan felnő az elvárásokhoz. Azoknak akik hozzá vannak szokva a jól megszokott médiabox által nyújtott lehetőségekhez, és nem elég nekik egyenlőre az esztétikus, modern menü és az, hogy a médiabox teszi a dolgát, és tv műsort sugároz mindenféle extra nélkül a bosszankodás helyett a türelmet ajánlom. Most még a Horizon mediabox egy két extrán kívül csak azt tudja amire való Tv adást sugároz.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák