Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    Egy kis segítség, tanács kéne. Elhúztam a szekrényt, hogy a mögötte lévő legágazót lecseréljem egy splitterre, amikor észrevettem, hogy az egyik csatlakozó nincs rászorítva a kábelre (6 éve ilyen :) ), gondoltam nem lesz gond, de végül rászántam magam és kicseréltem egy ilyenre de ez is kompressziós ahogy én látom, pedig önkompressziósnak vettem. Sajnos nincs szerszámom így most jelenleg így van a kábelen. a kérdésem a következő, jó-e így, sokkal erősebben tartja mint korábban, pl. a csatlakozóval együtt a kábel is "forogna" vagy mindenképp rá kéne szorítani, vagy van ilyen csatlakozóm is, esetleg ez tegyem fel? Kompressziós szerszám vételén is gondolkodom, melyik lenne az amelyik a legtöbb csatlakozótípussal elbír? Ez pl jó lenne? Mindegy melyik megoldás lenne, csak azt szeretném, hogy jó legyen a végeredmény.
    A másik kérdésem, hogy nincs valakinek felesleges 3-as csillapítója? Megrendelni nem érné meg, mert többe kerül a posta, offline boltban még nem találtam, 6-os a legkisebb.
    :R

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák