Aktív témák

  • zsigus

    őstag

    válasz hcl #40222 üzenetére

    Itt elsősorban nem a média centerrel van gond, még az Ubuntu-ban fut ilyen lassan a Dolphin. Már lassan 2 éve használok XBMC-t és nagyon a szívemhez nőtt, és nem utolsó sorban eddig minden "problémára" találtam megoldást benne pl. Movie Set-ek (Kollekciók) beállítása, rengeteg téma, emulátorok, BD lejátszás HDD-ről stb..

    Szóval itt elsősorban az APU "teljesítményével" van gond OpenGL-ben. Pedig sztem nem szabadna vele ilyen lassú sebességgel futni. A "nagy" gépemből nemrég adtam el a VGA-t, és most egy integrált HD 4200 tölt be a GPU szerepét (+ mellette egy Athlon 2 X4), és Win7 alatt 1280-as felbontásban szaggatás mentesen fut a Dolphin (hozzáteszem DirectX 9 alatt), az E-350 pedig minden tekintetben gyorsabb a HD 4200-nál (alig van késleltetés mert a GPU rögtön a CPU mellett van, plusz kétszer annyi shader processzor van az E-350-ben (40 -> 80). Vagy lehet, hogy a CPU miatt ilyen lassú?

    Ki fogom próbálni rajta Win7 alatt a dolphin-t, de még arra várni kell pár napot, mert a DVD-m nemrég ment át a túlvilágra. :(((

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák