Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz rednifegnar #8643 üzenetére

    Ameddig emiatt nem megy tonkre a vakcina es masnak be tudjak adni, es persze mar a telefonos megkereses idejen jelzik hogy nem kell, addig meg nem akkora problema, mert ugyanannyian megkapjak, csak masok.

    A kormany remelhetoleg a beszerzesnel kesobb figyelembe veszi az "igenyeket" is, hogy ne rendeljen feleslegesen olyat amit elutasitanak az emberek.

    Egyebkent pont emiatt kellene megmutatni komolyan a korhazi allapotokat, szepitgetes nelkul es politikusok, kormanyszovivok helyett orvosokkal, noverekkel keszitett - nem PR - riportokat leadni a mediaban, hogy novekedjen a regisztraltak szama, es csokkenjen az oltasok kozott valogatok szama is. Ameddig kozelrol nem erint valakit a tragedia, addig neki csak egy tavoli s statisztikai szam, a napi halalos aldozatok szama, vagy a long covid es hasonloak.

    En sem regisztraltam februarig, bar inkabb csak lustasagbol, meg szamitva arra hogy ugyis meg sok ido mire az en korosztalyom sorra kerul. Azota a velem egy koru gyerekkori baratom/kozepiskolai evfolyamtarsam/kollegiumi szobatarsam temetesen is voltam, de nemreg halt meg korabbi munkatarsam, majd masod unokatestverem apja is, mind ebben a varosban. Most a testverem kisebbik lanya tesztelt pozitivan fekszik otthon egy hete es jo ideig lazas volt, nem tud enni, mindent kihany. Husvetkor ok is atjottek, pedig a szulei egeszsegugyben dolgoznak. Nagyon sokan csak akkor veszik igazan komolyan a vedekezest, ha kozelrol erintettek lesznek.

    Ezert kellene megmutatni a korhazi valosagot, de a kormany nem teszi es masoknak is megtiltja, mintha valami kib.szott Eszak-Koreaban, vagy Kinaban ellnenk.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák