Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz UberMutant #34662 üzenetére

    +#34663: mindenki azt csinál, amit akar, pár apróságot nem szabad elfelejteni:

    #1 A fertőzöttségi csúcs Március 26.-án volt. Ekkor 50 alattit még nemigen oltottak, pláne nem olyannal, ami 2-3héten belül hatott is. Május elsejére FELEZŐDÖTT az igencsak késő (de megbízható) indikátor napi halálesetek száma

    #2 ÁMájus 1.jére NEGYEDELŐDÖTT a pozitív tesztek abszolút száma és negyedelődött, a pozitivitási ráta is, 27ről 9%-ra csökkent.

    #3 Ezek már bőven elegendő mértékű változások ahhoz, hogy trendnek hívjuk őket és a következő minimum hetekre további csökkenést prognosztizáljunk.

    #4: A legtöbb 50 alatti ember második dózis időpontja a május közepe- június időszakban volt: akkorra már tesztpozitivitás 3% alatt, igencsak pechesnek kellett lenni, hogy valaki beszívja.

    #5: ráadásképp azt sem szabad elfelejteni, hogy a tesztpozitivitás is késik a valós fertőzési dátumhoz képest, azaz a valós rizikó egy random májusi napon a csökkenő trend miatt mindíg alacsonyabb volt, mint amennyit a pozitív tesztek vagy épp a pozitivitási ráta sugallt.

    #6: a második oltás még mRNS esetén is minimum egy héttel az oltás után kezd hatni, avagy egy még alacsonyabb rizikójú, kb júniusi békeidőre húztatok nehézpáncélt.

    #34671: nem látszik a kép, fel tudod közvetlen a ph-ra tölteni, vagy ide

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák