Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz UberMutant #16286 üzenetére

    Nekem nem az a gondom ezzel, ez megoldható lenne, már csak azért is, mert egy vakcinát mindenféle etnikumon is tesztelni kell, tehát alap, hogy külföldön is zajlanak a vizsgálatok.
    Ennél nagyobb gond, hogy jelenleg van egy egyszemélyes kézivezérlő döbrögi elvtárs, akinek már a tudományos élet szereplőire is igen erős ráhatása van a jelek szerint (lásd: pl. a sino engedélyezése, ami számos szakember aggálya ellenére simán átment, mert valaki azt akarta, hogy átmenjen és kész). Innentől nem bízom a rendszerben, mert kb. a kínai/orosz szintjén van. Az orosz kutatók is világszínvonalon dolgoznak, de csak addig, amíg nem szól bele a dolgukba putyin. Vagy mondjuk a kínainál sem az a gond, hogy kínai a cucc, hanem az, hogy a rendszer maga nem transzparens, így megbízhatatlan. Nincs meg az a nemzetközi szintű és független tudományos kontroll, ami a bizalomhoz elengedhetetlen.

    Akinek meg elég lesz az, hogy a vakcina magyar, annak egészségére. Hallottam már olyan "érvet" is, hogy valaki csak olyan orvoshoz hajlandó elmenni, aki jó katolikus. Azt mondjuk nem sikerült megfejtenem, mi köze a szakmai teljesítménynek ahhoz, hogy valaki miben hisz?? :F A többi direkt az életére tör?? LOL! Tényleg...

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák