Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43748 üzenetére
köszönöm, és ha felteszek egy ilyet, utána már simán mehet a gyári oldalról letöltött is?
-
boken
senior tag
válasz Intruder2k5 #43741 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Sikerült!
frissítésnél találtam egy ilyet:wr1043nv1_en_3_13_13_up_boot(130428)
nekem még 3.13.12 van
ezt simán betallózóm a weboldalon a frissítés alá és ennyi?vagy ennyire nem egyszerű?[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #43713 üzenetére
Régen mikor még 4 megás T..-s netem volt a házba 3 emberke is korlátozva volt rendszerese. Akkoriba még volt a T..-nek egy jól működő fóruma és ott úgynevezett angyalok segítették a laikus felhasználókat sokszor még a munkaadójukkal szemben is. Azok pont azt mondták mikor faggattuk őket, hogy miért "pofára" megy a korlátozás. Ha bírja a hálózat nem foglalkoznak vele. Ha akadozik, túlterhelt akkor az úgynevezett nagy letöltőket bekorlátozzák. Mikor elérhető lett az optikai net a környéken ezek az urak is átváltottak és ott nem sikerült nekik korlátozást elérni.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43716 üzenetére
De nem találom az alap menüt, ami a gyári. Csak a vargalexes jön be 192.168.1.1-re Abba hol kell? Mert az alap nem jön be köszi
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43713 üzenetére
Nekem 1x se jött semmilyen értesítő és 2-3 terrák mennek fel és le is!
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43708 üzenetére
Nem parázok, csak nem vagyok extrém letöltő. Nekem csupán arra kell, hogy ne órákig töltsek le valamit, és sajnos itt, az utcánkban monopol helyzetben vannak. Vagy gagyi adsl, vagy űber fájberpóver. Digi 300 méteren belül, de ide nem jönnek, sajnos.
Így marad a upc, és akkor már a gyors net. Eddig nekem sem szóltak 1x sem, de mondom, max. ha szólnak, akkor lassítok. Bár a te forgalmadat nézve, nálad már rég le kellett volna tiltsanak mindent.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43705 üzenetére
Már átmegy. 22 MB/s-al jön torrenten 28 MB/s helyett. Most néztem. A speedtest meg nem tudom miket mér.
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43700 üzenetére
Nekem az kell, hogy amikor valamit leszedek, akkor jöjjön fullon, meg felfelé is tudja tolni utána, ha kell.
Nem akarom én állandóan 240-es tempón hajtani, hisz a 300 gigás havi értéket a mostani, 120-as nettel is tudom produkálni, ha nekifeszülök. Ez pedig sajnos júpícínél még mindig él elvileg, és ha folyamatosan, jelentősen (itt most nem a pár gigás túllépést értem) átléped, akkor biza szólnak, hogy ejnye-bejnye. Ha nem veszel vissza, akkor ők vesznek vissza.Szóval ehhez is kevés lenne? Nem akarok seed szerver szolgáltatásba kezdeni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43703 üzenetére
OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43700 üzenetére
Nekem a 240 mb/s meg se kottyant neki. 28,5 MB/s-al töltöttem torrenten (modemmel)
-
jozsef8
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43693 üzenetére
Egy vargalexes linket tudnál dobni?
Átneveztem firmware.bin-re és ez fogad:
Error code: 18005
Upgrade unsuccessfully because the version of the upgraded file was incorrect. Please check the file name.Egy link jól jönne köszönöm!
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43695 üzenetére
a torrentet hogy érted? hogy ő dolgozik, vagy ha a pc?
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43687 üzenetére
Oksa, így már "vágom".
Még valami. Ezek után gondolom a gyári fw-t is fel lehet pakolni bármikor, ha már a "downgrade" megvan.
ui: amúgy az 1. hsz-ban nem minden link műkszik jól. Pl. a te oldaladra mutató is elugrik valami céges oldalra.
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43685 üzenetére
Mit jelent a "vágott"?
Amúgy csináltam már frissítést régebben. Az akkor letöltött fw nem jó visszaállításhoz?
szerk.: és nem vagy kontár
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
-
snooze
veterán
válasz Intruder2k5 #43630 üzenetére
van benne szülöi felügyelet,de az csak beirt oldalakat tilt a meghatározott idöben..az meg ugy egy kalap s.a.t nem ér..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Intruder2k5 #43626 üzenetére
értem.. köszi..ez akkora megoldhatatlan probléma egy idöpont tiltás megcsinálása internet tiltására mac adress alapján??
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intruder2k5 #43568 üzenetére
A mixnek a működésével nem vagyok teljesen tisztában, ezért kérdeztem, hogy mi a helyzet, de akkor megy a rendelés. Nagy köszi Intruder!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
snooze
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43518 üzenetére
Köszönöm!
Akkor megyek, és olvasgatok a megfelelő topikban router ügyben, hogy mi lehet az, ami "alapon" viszi.
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #43515 üzenetére
mondom én, hogy az 1.02.1 a legjobb erre
ha jól emlékszem az újabbak már nem ilyen gyorsak....de valaki lemérhetné..... -
mackosajt
addikt
válasz Intruder2k5 #43515 üzenetére
na, úgy látom, meg kell akkor jobban ismernem Vargalex mester munkáját
Nem akartam eddig foglalkozni ilyenekkel, de ha kell, akkor kell.
Köszi az infót!
-
woodworm
veterán
válasz Intruder2k5 #43512 üzenetére
Lehet én szaladtam most mellé, de sokan leolvassák a kliens státuszsorát és Mbpsben írják le.
-
SharpSA
veterán
válasz Intruder2k5 #43498 üzenetére
Köszönöm az információkat, nem ragaszkodok ehhez a firmware-hez, nem tudom milyenek vannak, ezt találtam. Megkeresem akkor a Gargoyle-t.
Egyetlen ok miatt váltottam a gyáriról: talán valamivel jobb wifi teljesítményt kapok. Ez valamelyest talán így is lett.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SteveBeard
senior tag
válasz Intruder2k5 #43498 üzenetére
Szia!
Két ip-re nem olyan nehéz beállítani, még nekem is sikerült
De a Gargoyle-ban tényleg egyszerűbb...
Ha SharpSA mégis a jelenlegi rendszerén szeretné megpróbálni a kereső segít ebben..[ Szerkesztve ]
Steve
-
SharpSA
veterán
válasz Intruder2k5 #43493 üzenetére
Köszönöm, nem kell torrent, van NAS. Akkor meg fogom nézni ezt is, hogy mit tud.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
gotz
tag
válasz Intruder2k5 #43439 üzenetére
Még egy gyors retard kérdés.
Két router van jelenleg a házban (2db 1043nd) egyik lent, másik fent az emeleten. A lenti ossza szét a netet az egész házban, a másikat nem rég vettem, nem is itt lesz beüzemelve, viszont szeretném, ha ez is osztaná.
Van e rá lehetőség, hogy repeater vagy boosterként használjam a fenti routert, vagy osztani rá lanon keresztül, amit wifin használ a lapos?
-
gotz
tag
válasz Intruder2k5 #43436 üzenetére
Sikerült! Köszönöm a gyors helpet!
-
gotz
tag
válasz Intruder2k5 #43436 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
gotz
tag
válasz Intruder2k5 #43434 üzenetére
Próbáltam már FW-t betolni, gyárit és owrt-t is, de eredménytelen. Kiírja, hogy fw frissítve és feláll ugyanúgy a ddwrt
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #43405 üzenetére
Szia!
Nekem eddig kimaradt, hogy fizet érte. De holnap minden kiderül.
Alex
-
Johnsones
tag
válasz Intruder2k5 #43395 üzenetére
szia,
a routert áramtalanítottam, de modemem nincs, mivel ez lan. csak egy kábel jön be...
valahogy a mac address-t nem úgy kezeli mint kellene...
működik, mert kapok ip címet és a netem is megy rendesen, de a fix ip az eléggé fontos lenne...köszi
J.
-
bazsy_
tag
válasz Intruder2k5 #43397 üzenetére
Igen feltöltési és letöltési limit is be van állítva.
-
Johnsones
tag
válasz Intruder2k5 #43387 üzenetére
szia,
reset megvolt, de sajna ugyanaz a helyzet...
esetleg egyéb ötlet?
kösziJ.
-
wagi
senior tag
válasz Intruder2k5 #43389 üzenetére
Így már jó köszi.
-
wagi
senior tag
válasz Intruder2k5 #43386 üzenetére
Ha a bejövő kábelt a LAN1-be teszem a másikat mellé akkor nincs net.
-
zambozoli
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43379 üzenetére
Ok ! Azt már tudom hogy mire jó, csak az nem világos hogy hogyan. Elsőre úgy néz ki telepíteni kell a routerre ezt: [link]
Már csak a hogyan hiányzik és a beállítás, vagyis minden! Álljak neki 0 linux tudással vagy, maradjon a https a saját kis Nas-om felé?
[ Szerkesztve ]
Üdv:ZZ
-
foxymaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #43362 üzenetére
találtam csatornát amin nincs senki se szóval az már nemigen zavarhat be meg alapból 20 mhz en volt a router most állítottam dinamikusra 20/40 re más ötletem már nincs a dd-wrt be se találtam más beállítást gondoltam még felhúzni az antenna tx-ét de hát a router mellet is csak max 23mb a net 50 helyett....
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
nagyfejü
őstag
válasz Intruder2k5 #43369 üzenetére
Vargalex 1.1.7
-
nagyfejü
őstag
válasz Intruder2k5 #43365 üzenetére
Hali!
Nem biztos hogy csak éjjel csinálja , mert most jöttünk haza 1 hét után és ez fogadott. Az első alkalomkor viszont tényleg éjjel volt. De mitöl lehet?,
üdv -
foxymaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #43360 üzenetére
Köszi a programot ezer hála hogy segítesz, állítottam az channel-en mert tömve volt amire ő állt most már 23mb lett stabilan ddwrt be állítottam még mert mixed-re volt állítva a network mód nem vettem észre és ng-re állítottam és így egész stabilan hozza a 23-24mb-t nem tudom még mit lehetne finomítani rajta.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #43347 üzenetére
Megvolt minden de toltam ra egy ddwrt es sikerult félig megcsinalni lanon kijon az 50 mb de wifin csak 15 mb ez nem tudom miert van így? erre nem tudsz valami megoldast?
Köszi előre is!_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
zambozoli
aktív tag
-
zambozoli
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43355 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
persze belső hálózaton, de külső elérési címmel próbáltam.
Felmentem a céges gépre távoli asztallal és az ottani böngészővel már nem jött be semmi.Asszem jó lesz! Köszi!
Üdv:ZZ
-
zambozoli
aktív tag
-
zambozoli
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43351 üzenetére
Köszi! Ez eddig ok!
Hol tudom letiltani, hogy http://tecimed.dyndns.org címre feldobja a login felületet?Üdv:ZZ
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43341 üzenetére
Igen, iexplore-val is ezt csinálja, de most gépen se mennek a torrentjeim, se le se fel.. érdekes...
modemről se megy a torrentem gépen, tehát nem tudom most mi áll a háttérbe, de ha így folytatódik lehet router upgrade lesz.. egy WDR-4300-ra fáj a fogam amúgy is -
Kicsirics77
veterán
válasz Intruder2k5 #43308 üzenetére
nálam még zöld minden és tölt is rendesen
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Mickey5
csendes tag
válasz Intruder2k5 #43291 üzenetére
Köszönöm válaszodat!
Igen, Windowst használok, de ott még csak a Total Commander plugint próbáltam. Az sem látta. Amiket Te írtál, azokat még nem ismertem, de most kipróbálom. Köszönöm! -
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43263 üzenetére
8081- en hogy lépek be és mivel ?
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43260 üzenetére
Hmm, vsftpdben hogy állítok be a userhez jelszót hogy tudjak csatlakozni ftp-n keresztül?
chros: Nagyon király, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43258 üzenetére
Ügye, ha nézed a képet ,akkor a trans-web et én raktam fel, de néztem hogy a verzió szám dettó ua. és írtad hogy nem kell babrálni semmit, ezért eltávolítottam, tehát mintha nem csináltam volna semmit
szerk:
Teljesen kiégtem, ne haragudj este van, elfelejtettem kipipálni, hogy engedélyezve[ Szerkesztve ]
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43256 üzenetére
Pendrive van benn, az gond? De igen, rajta formáztam
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43254 üzenetére
Nem állítottam semmit, és azon a porton amit te írtál nem érem el sehogy sem
(eltávolítottam ami ki volt jelölve, majd reboot)[ Szerkesztve ]
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43252 üzenetére
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43250 üzenetére
De igen, már felfedeztem viszont a használatra nem jöttem rá illetve hogy lehet elérni a webes részét? felraktam azt is..
-
dzoli87
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43247 üzenetére
a torrenteket is aktívnak mutatja az oldal és a feltöltés is megy és még zöld pipám is van jobb alul.
Ez van, mindig talál valami furcsaságot az ember, ami még érdekes, hogy upnp-vel nem volt ilyen gondja az utorrentnek. -
dzoli87
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43245 üzenetére
Igen, többször is ellenőriztem!!!
utorrent->kapcsolatok->fixen beállítva 65xxx-re majd routeren beállítva a gép IP-jére és ezek után teszteltem, ahol írtad. -
dzoli87
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43243 üzenetére
Azt a választ kaptam, hogy rendben van a portforward és a szolgáltatóm sem blokkolja az adott portot.
Köszi szépen, csak az utorrent tesztje nem tudom, hogy miért nem klappol, nah mindegy.[ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43240 üzenetére
Köszi szépen!!!
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43226 üzenetére
Sikerült megoldani, de viszont net így se jön routeren keresztül.. semmit se állítottam, és azt követtem amit javasoltál..
-
lolka1980
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43231 üzenetére
Na de hát ezt is megválaszoltad.
De nem védi meg,igaz?
-
lolka1980
aktív tag
-
OctoCore
tag
válasz Intruder2k5 #43224 üzenetére
Ha nem tudok már sehogysem belépni, nagy sz*rban vagyok? (nem vargalexes)
-
aky01
tag
válasz Intruder2k5 #43221 üzenetére
Köszi. Sikerült.
-
diewelt
csendes tag
válasz Intruder2k5 #43212 üzenetére
csinálom ahogy írod már 3X.. aztán csak gondol egyet a újraindul és lás csodát megint oda a 3,8GB
-
diewelt
csendes tag
válasz Intruder2k5 #43206 üzenetére
Elakadtam... egyszer csak lett a 4GB pennD. egy 3,8GB SWAP és nem tudom hogy szerezzem vissza ill. minek is az ??
-
diewelt
csendes tag
válasz Intruder2k5 #43206 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek.. eddig jó vagyok cisco bridge üzemben .. Fw fenn és fut ... a többit meg majd megpróbálom beálligatni egyedül ...ha ne sikerül majd jelentkezem addig is.. 안녕
-
diewelt
csendes tag
válasz Intruder2k5 #43196 üzenetére
nem jutottam messzire.. ha a Ciscon változtatok bármit (Bridge, ip) kapok egy reboot képernyőt és onnantól nem érem el a modemet ill. netem sincs.. reset után persze visszaáll . DE akkor ugye ugyan ott vagyok.. próbáltam fordított sorrendben az indítást (1043 az első) akkor megkapja a 192.168.1.1 a router
de akkok szintén nem érem el a modemet és nincs netem.. mit rontok el? -
SteveL
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43182 üzenetére
Mondom, hogy villanyt szerelnek, hezitáltam. Aztán minden be is állítottam.
-
SteveL
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43179 üzenetére
Ok, köszönöm, akkor marad a bepötyögés.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #43174 üzenetére
Szia!
Nem néztem, de a nevéből ítélve az egy bootloader nélküli gyári firmware.
Alex
-
SteveL
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43174 üzenetére
Innen szedtem le, a Revert Back Original Firmware címszó alól.
A címkén tényleg Ver. 1.10 szerepel...
Egyébként lehet, hogy halasztom a frissítést, mert a házban villanyt szerelnek.
-
SteveL
aktív tag
válasz Intruder2k5 #43171 üzenetére
Köszönöm a tippet. V1.
Firmware Version:
3.13.13 Build 130428 Rel.58290n
Hardware Version:
WR1043ND v1 00000000A Gargoyle oldaláról egyébként letöltöttem a wr1043nv1_en_3_9_17-sysupgrade.bin -t is (gyári firmware visszaállítása), remélem nem kell.
-
arty
veterán
válasz Intruder2k5 #43165 üzenetére
jó hír, köszönöm!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
hódmaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #43161 üzenetére
Köszönöm még egyszer.
Megpróbálom akkor az 1.5-öst először,ha nam válik be akkor ez is mehet web felületen?Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
hódmaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #43159 üzenetére
Ok
Köszönöm megpróbálom,de ha a nem válik be akkor az 1.4-es ből mit kell letöltenem?[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #43142 üzenetére
Nekiesek akkor, koszi! Remelem par perc es jelentkezek
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #43138 üzenetére
egy 2010-es verzio volt fenn sokaig, mukodott is rendben, aztan elkezdte dobalni a wifit, rakerestem, az ujabban mar javitottak. Ki is probaltam, erre most mas hibaval, de ugyanugy elmegy par percre a wifim... Lehet felrakom az OWRT-t. Azt meg mindig csak siman felflashelem a webfeluletrol, es menni fog?
@(#43140) Intruder2k5: webrevert
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #43136 üzenetére
Akkor azert nem A legujabb van most fenn, van benne egy wifi-eldobasi hiba, mar tudnak rola, de gondoltam fel kellene rakni a stabilt, mert ezek meg mind betak.
-
nagyfejü
őstag
válasz Intruder2k5 #43128 üzenetére
köszönöm!
-
hódmaci
senior tag
válasz Intruder2k5 #43066 üzenetére
igen már észrevettem szerkesztettem is
Bocsánat.Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
woodworm
veterán
válasz Intruder2k5 #43025 üzenetére
De a 0.92-ben nekem nincs még libminiupnpc, csomag sem készült annak idején hozzá (le vannak mentve). Telepíthetem ugyanonnan, ahonnan a friss transmissiont, de mikor lesz vége a csomagfüggőségeknek?
[ Szerkesztve ]
-
SteveBeard
senior tag
válasz Intruder2k5 #43023 üzenetére
Biztosan nem kernelfüggő, hiszen én is vargalex féle openwrt verziót használok...és ezt a trunk-ból frissítettem, ami már újabb kernelt használ...
Steve
-
SteveBeard
senior tag
-
SteveBeard
senior tag
válasz Intruder2k5 #43016 üzenetére
Visszaálltam, de megnézem...ebben a melegben, amúgy sem lehet kimenni...
Steve
-
csocsoszán
őstag
válasz Intruder2k5 #43005 üzenetére
ok!!
Ezer hála!!!!! bent vagyok!!!!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Intruder2k5 #43003 üzenetére
Egész idáig nyomkodtam!(Otthonról próbálgatom!)
Tehát ha meg van az ip címem (ami két hete nem változott UPC, egyenlőre csak találjak be, majd később regisztrálok!) beírom a totalcommanderbe mint kiszolgáló név.
A felhasználó név nem változott a routerbe belépéskor adom meg root.
A jelszó a router belépő jelszava vagy az ftp-be beírt jelszó?
Kell még valamit berírnom? A routerbe mit kell állítanom engedélyeznem? 1.7 vargalex tplink 1043[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Intruder2k5 #43000 üzenetére
Ok! Köszönöm!
Eléggé nehezen de megértettem! Mentségemre 2 hete van fent és sosem foglalkoztam portokkal meg átjárókkal! Ez működik!
A következő amit meg kellene oldanom az, hogy kívülről totalcommanderrel elérjem a routerre kötött hdd-t! Ha kérhetnék egy én szintű leírást megköszönném!(pl a kiszolgáló név a roouter hdd-je lenne szerintem, de azt a címet hogyan tudom meg? 192........?)
Utána már csak olvasok, hogy értsem is amit csinálok! Köszönöm![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Intruder2k5 #42997 üzenetére
Ok! Elindult! (A belső a router!)
Mindenkitől elnézést!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Intruder2k5 #42997 üzenetére
Szervusz!
Akkor a belső és a külső port szám ugyanaz? Mert én a belsőre írtam a 49896-ot.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
lolka1980
aktív tag
válasz Intruder2k5 #42984 üzenetére
Na igen itt látszik,hogy egy szakértőnek meg laikusnak nem ugyanazt jelenti a passzív.
Nem mondom,hogy értem de így már érthetőbb.
Köszi. -
lolka1980
aktív tag
válasz Intruder2k5 #42982 üzenetére
Passzív ftp kapcsolat?.
Az meg mi akar lenni?
Ha nyitok távolról egy ftp kapcsolatot és ott fölállok a géptől mert kimegyek kávézni akkor a kapcsolat egy idő múlva megszakad inaktivitás miatt,de ha beteszem ezt a pipát akkor nem?
Meg van utána 2 szám közti állítás lehetőségalapból ez van odaírva:
50990-50999
[ Szerkesztve ]
-
Mickey5
csendes tag
válasz Intruder2k5 #42960 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat, de ez sajnos nem működik. Azt írja ki, hogy "1231. számú rendszerhiba. A hálózati hely nem érhető el". Ugyanakkor viszont a Transmission Remot-tal továbbra is látom. Igaz, hogy seed-elni nem hajlandó, de azt más okozhatja, mert a letöltés megy ezerrel.
Amit a másik gondra írtál, azokat már próbáltam, de sajnos nem tudtam vele semmit se megnézni. Üres maradt az ablak, illetve a menük jelentős része is szürke volt. Hangsúlyozom, hogy a HDD SATA csatlakozón volt, nem USB-n!
Még egy kérdés: ha a Live CD nem mountolja automatikusan, akkor mit tehetek, hol érem el a mountot?
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #42946 üzenetére
Szia!
Igen, persze minden megtalálható NVRAM-ban is. Én inkább arra gondoltam, hogy pl. az általad létrehozott tűzfal szabályok, startup, hotplug scriptek, stb. is egy-egy NVRAM változóban kerülnek letárolásra, amik szerkesztése nem olyan kényelmes, mint egy normál szöveg file-é.
És igen, valóban volt egy jó kis file editor is.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #42944 üzenetére
Szia!
Ez igaz. De néhány napos (hetes) használat után vissza nem tértem volna rá (igaz, hogy pl. a cron config-ot eszméletlen jól megcsinálták benne, azóta sem láttam sehol hasonlót).
Persze azóta már inkább azt mondom, hogy az SSH-nak nincs párja, felesleges a GUI. Mondjuk pl. Tomato-nál más, az NVRAM-ban nem olyan egyszerű turkálni ésnincs is mminden paraméter szerintem teljes körűen dokumentálva.Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #42942 üzenetére
Szia!
Egyszer kell megszokni. Én pl. Tomato-ban nem találtam soha semmit és így van ezzel 2 kollégám is, pedig nem voltam rájuk hatással (mindketten már azelőtt OpenWrt -t használtak egy-egy Linksys WRT54GL-en, mielőtt megismertük volna egymást).
DD-WRT-n pedig jó néhány dologhoz teljesen más (eldugott) menüpontban kell ezt-azt engedélyezni (elég csak az SSH-ra, vagy a JFFS2-re gondolni), mint ahová logikailag tartozna. .
De ugyan így van ez a Windows->Linux váltással is.Alex
-
siryeti
tag
válasz Intruder2k5 #42940 üzenetére
Tudom hogy ezek mind linux alapon futnak, de szeretem a webes felületet , illetve csak azt szoktam meg, az én hibám.
Melyik a legajánlottabb, legjobb támogatottságú firm, bár tudom ez roppant szubjektív.[ Szerkesztve ]
-
siryeti
tag
válasz Intruder2k5 #42938 üzenetére
Nézegettem vargalex gyártotta fw-t is, olvasgatva topicot az a legrugalmasabb, de linux tudásom mint a héber, nem eröltetném.
Gyári firm hiába volt legújabb már néhány naponta újra kellett indítani ezért vettem rá magam ilyen lépésre.
Majd okosodom még, rám fér. -
siryeti
tag
válasz Intruder2k5 #42936 üzenetére
Köszönöm, beállítottam, változást nem észleltem, de majd látjuk.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Következő nagy projektem vpn beállítás.
Na ahhoz kell még sokat olvasnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Automobilista 2
- Letiltás - hogy is van ez?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest