- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
sorry, a failsafe mód nem a reset gombbal hanem a qss gomb folyamatos nyomkodásával hozható elő közvetlen bekapcsolás után, ahogy itt is írva van:
http://blog.nyr.be/hacking-the-whitebox/
a fenti leírást követve könnyen elvégezhető a művelet, talán az ftp szerver létrehozása a gépeden a legnehezebb az egészben, annyit hozzátennék hogy a tűzfal kikapcsolása kötelező különben nem fogja látni a pc a routert!
szájbarágós leírást ne akarjatok mert úgy kicsit hosszú lenne (google a barátotok), a fenti leírás szerint raktam fel én is a samknows-os 741-emre gargoyle fw-t kb másfél éve, azóra is tökéletesen szuperál repeaterként az emeleten -
trance89
őstag
scomcomputer, JaDeDrAgoN
ha szerencsétek van akkor csak softbrick, következőképpen kideríthető:
router kikapcs, reset gomb tart, visszakapcs (reset gombot tartva) míg a fogaskerék el nem kezd őrülten villogni
ha a fent említett fogaskerék villog akkor "failsafe mode"-ba került a modem, ilyenkor vissza lehet tenni a gyári vagy akármilyen fw-t telneten keresztül egy ftp vagy http szerver segítségével, ha viszont nem villog a fogaskerék akkor gebasz van, mehet gariztatni, ezesetben hardbrick -
JaDeDrAgoN
csendes tag
Egy olyan problémám lenne hogy az említett tp link "befagyott" 3 led világít rajta a power led, a system led és a 4-es port led, de nem lehet resetelni, hard resetelni se és ha bekötöm a modemet akkor nem érzékeli hogy bármit csatlakoztattam volna, így nincs wifi sem...help
-
ScomComputer
veterán
Segítséget kérnék a router fw udate alatt megfagyott,azóta csak a power led világít valahogy helyre lehet ezt hozni...köszönöm előre is a segítséget!
-
Tompie
őstag
Mi az a kis fogaskerék formájú led közvetlenül a bekapcsolást jelző led mellet és folyamatosan villog.
-
más gyártónál is kifogható problémás darab, pont úgy dobálok vissza linksys, asus...stb termékeket is.
tp-link esetén tényleg a régi modemes összeférhetetlenség a jellemzőbb probléma, onnan kiveszem, de azonos darabok más környezetben (upc, digi...stb) hibátlanul működnek.
digi esetén, én még csak elkötés esetén találkoztam problémával, más esetben nincs gond a tl-wr741nd típussal sem. -
Tompie
őstag
Na igen ha jó darabot fogok ki, szerencse játék akkor
Mert alapjában véve jókat olvastam róla de akadt pár akinek meggyűlt vele a baja, nem volt a legtökéletesebb.
Most ahol kinéztem, rákérdeztem 4.22 verziójút árulnak.ui: mert most nem ezen a pár ezer forinton múlik hanem ha olyat fogok ki akkor a fejfájás, utána járás stb
-
jellemzően nincs vele probléma, ha jó darabot fogsz ki, és megfelelően beállítod.
vannak vele problémák, de inkább csak bizonyos régi modem párosítással, a digi témában olvashatsz róla, hogy sokan használnak ilyet, terhelik is, és nincs probléma.
illetve ami még gond szokott lenni, a digi szeret nem jól bekötni, amit például egy alaplapi hálókártya elvilsel/lekezel, de sok router nem - persze a digi nem foglalkozik vele, őket a router nem érdekli - ez konkrét példa, erről is olvashatsz, több routerrel is probléma volt, de végül megoldást jelentett a megfelelő bekötés.
persze vannak stabilabb és megbízhatóbb típusok, más gyártósak is, csak drágábban. -
Tompie
őstag
oké, köszi, most egyelőre 20/10 digi van akkor oda jó lesz ez?!
A szüleimnek lenne, vezetéken rákötve egy PC, a wifi-t én használnám ha otthon járok.
A lényeg, hogy vezetéken keresztül stabilan, mindenféle újraindítás stb nélkül tegye a dolgát, be üzemelem és kész, ne kelljen hozzá nyúlni, mert a szüleim nem, tudják "megmókolni"
Erre a célra akkor ez megfelelő?!
köszi -
szia,
vezetéken át, de 80/25 digi pppoe alá a 800-as és 900-as széria sem javasolt még, mert a 100-as routerekben alig marad tartalék, ha terhelve vannak, tehát gigabit képes javasolt/kell!
wifi útján ezen a 150-es lite-n eszközön nem megy át 80 megabit/sec - 50 - 60 megabit/sec a jellemző, az is inkább csak ideális esetben -, 300-as eszközök esetén jellemzően átmegy. -
Tompie
őstag
Még egy kérdés ezen a routeren átjön egy 80/25-s DIGI net (vezetéken illetve WIFI-n)? Vagy ahhoz már a "nagy testvér" (WR841ND) kell?
köszönöm -
Tompie
őstag
Ebből a routerből melyik a legfrissebb kiadás?
V mennyi ?
Köszönöm -
draco31
veterán
Most látom ismét van hozzá egy gyári frissítés. Holnap meg is kapja, ma már nincs kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest