Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv! A fájlokat 100% hibátlanul másolom át egyik HDD-ről a másikra ha az Ellenőrzés másolás után MD5 mellett/előtt ott a pipa és nincs hibaüzenet?
    Szintén a Mappaszinkronizálás... parancsnál. 2 HDD- szinkronizálok, ott a pipa a Tartalom szerint opció előtt. Az egyik HDD backup, különbség lesz a két HDD között és én a másolás előtt kipipálom a másolás ellenőrzéssel opciót.

    Van 1 belső merevlemez dokkolóm a PC házban, az 5.25 colos bayben. A backup-ra hasznát HDD-ket teszem bele. Néha nem látja a PC. Beteszem és nem látja a Windows 10. Ilyenkor lekapcsolom a gépet, kinyitom az ajtót, ettől kicsit kihúzódik a HDD de nem veszem ki, visszacsukom, PC-t bekapcsolom és már látja.

    Ennek a ritka problémának IMHO 3 oka lehet, a HDD SATA tápellátása nem OK, a HDD SATA adat csatlakozása nem OK, mindkettő nem OK. Nem tudom, ez az ajtó kinyitás becsukás tényleg megoldja a problémát, tökéletes lesz a kontakt mindkét konnektoron.

    Ha a TC másolás/szinkronizálás után nem jelez (BTW még nem láttam hibaüzenetet másolás után, nem tudom mit csinál hibás másolásnál), akkor hibátlanul ott vannak a fájlok a Backup HDD-n?

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák