Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerr'y
senior tag
Nagyon szep a natur titan szin!
-
ROBOTER
addikt
Na erre a 48 megapixeles UWA kamerára kíváncsi leszek.
-
babkukta
senior tag
Nekem natúr titán a 15PM-em, de bevallom, nekem nem az igazi...jobban szeretem a sötét színeket telefonnál.
Pontosan ezért is cserélem le egy fekete 16PM-re
Bár várok pár hónapot, jöjjenek ki a gyermekbetegségek Biztos lesznek itt is, akárcsak a 15nél pl a titán festésÜdvözlettel, Tibi
-
jacis
nagyúr
Az a kameraelsütő gomba nagyon bejön.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
addikt
Kár hogy az 5x kamera kőkobaki maradt.
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
Legendd
senior tag
128 GB 500 ezer forintért. Mi a francot képzelnek ezek. IPhone-t használok ezer éve de ez már tényleg kiveri a biztosítékot. Meg az is, hogy lényegében nem történt változás. Az 5x zoom pedig kimondottan bosszantó, túl nagy ugrás az 1x/2x után.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Hamory1
kezdő
válasz Elit3Zotya #7 üzenetére
Nem baj. Kell a 16 PM. ( Te utazz csak Vivoban )
-
aktív tag
Kíváncsian várom a teszteket. Tetszik, hogy növelték a megjelenítő méretét.
-
SasaWRC
csendes tag
Nem nagyon sikerült emelni a vezetékes töltésen. A pletykák nem bizonyultak igaznak. Engem az érdekelt volna. És három milliméterrel még magasabbak lettek. Ez főleg a maxnál bosszantó
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
Az ultraszéles kamera igencsak ígéretes, de ezt leszámítva nem látok nagyon érdekességet. Eléggé stagnál a piac, meg a 15-ös széria nagyon erősre sikeredett.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
LosBlancosRM
senior tag
Izgalmasak lettek, mint mindig.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
MikeWazowski
veterán
válasz LosBlancosRM #17 üzenetére
Szerencsére a Samu odatette magát... ja, nem
Egyik se jobb, a másiknál. Szerintem.[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Sinesol
veterán
válasz LosBlancosRM #16 üzenetére
Őszintén szólva engem sem érdekel annyira, sosem voltam még csak közelében sem, hogy a 128Gb-ot kihasználjam, ezer éve Cloudra megy minden azonnal.
Legendd: Remélhetőleg marad az NVMe, abba a pénzbe bele kell férnie a jobb megoldásnak, még ha drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz MikeWazowski #19 üzenetére
Na, azokat ne is említsd. Samsung is csalódást keltő.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
paatrick
őstag
Eggyel odébb szét volt ekézve a Google hogy:
Google Pixel 9 Pro 16/128 GB: 464 990 forintErre az Apple:
16 Pro 128 GB 499 990 Ft[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
babkukta
senior tag
válasz MikeWazowski #5 üzenetére
Is Ha már itt az új, nem fogok 15ön maradni
Bár várom a tesztet. Leginkább az üzemidő érdekel. A többivel itt is elégedett voltam. Bár az üzemidő is jó 15PM-en, de ha jobb a 16, az csak plusz.
Arról nem is beszélve, hogy megszerettem a nagy kijelzőt, igaz, nem hiszem hogy érezhető lesz a 6,7 és 6,9 közötti különbségÜdvözlettel, Tibi
-
nagyúr
Kijelző maradt 2000 nit, annak elemzését jobban díjaztam volna, mint a mostani bármelyik újdonságot 15p/pm-hoz képest. Már tavaly is erősen rá kellett magam beszélni, hogy váltsak 14pm-ról 15PM-ra, de az idén váltásra már extrém sportot kell űznöm ilyen téren.
-
skyrush7
aktív tag
Sosem fogom tagadni hogy prémium és jó termékek, de kíváncsi leszek egyszer eljön-e az a pont, amikor már nem nyeli le ezt az árképzést az emberek többsége. Nem csak a magyar árakra értve.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Nekem is megvolt eddig minden évben az új iPhone, de a 15 Pro Max-ról nem nagyon találok érvet váltani. Szerencsére.
-
callmeakos
veterán
Nem tudom, most az elmondottak alapján nem támadt az az érzésem, hogy rohanjak majd leváltani a 13 Pro Maxomat. Persze most már kezd kicsit korosodni, de a 16 ProMax még mindig nem nyújt annyival többet, hogy kiadjam érte az extra dellát. Érdekes módon a sima 16 jobban érdekelne mert nekem elég amit az nyőjt, de ott a történet nálam meghalt a 60hz-s kijelzővel.
All→M8
-
Iphoneos897
kezdő
Tetszenek, de mivel 15 PM van nálam így egy évet ki kell még bírnom. Kíváncsi leszek mennyire oldották meg a melegedést.
Watch ultrára is jövőre terveztem váltani ezt úgy tűnik megkönnyítette az Apple, hogy kivárjam.
Aztán már csak valami jó helyet kell találni, ahol megveszik majd a 15 PM-t.
Aki szeretne banki ajánlókódot keressen bátran. :) Van CIB 20 ezer forint, ha számlát nyitsz, Gránit 30 + 8 ezer forint , ERSTE 30 + 10 ezer forint és Raiffeisen 30 + 5 ezer forint . Ha kell csak írj üzeneteté s küldöm is. :) A CIB most 20 + 40 ezer forintot ad ECO számla esetében. :)
-
MODERÁTOR
válasz callmeakos #37 üzenetére
Mert mit kene nyujtania? Nagyobb kijelzo, gyorsabb, 4k 120 fps es az AI (amit mi egyelore cseszhetunk)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tiger.
nagyúr
Telekomnal is meg lehet rendelni akkor is kamatmentes részletre veszem?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Hadeska22
aktív tag
Örülök neki, hogy 15 Pro vagonra ültem fel (leginkább type c miatt). Biztos, hogy van aki szerint ez a minimális eltérés
16 Pro: 149.6 x 71.5 x 8.3 mm (5.89 x 2.81 x 0.33 in)
15 pro: 146.6 x 70.6 x 8.3 mm (5.77 x 2.78 x 0.33 in)de a valóságban igen is érezhetőek ezek a méretnövekedések. Zenfone 9-hez képest egy Pixel 8 is nagyobbnak érződik pedig ott is pár miliméter a különbség. Átnézve szerintem nagyobb upgrade volt 14 --> 15 mint 15 --> 16. Az új gomb mondjuk tetszik, de igazán elhagyhatnák azt a 128-as tárolót..Eléggé ciki egy "pro" modellben ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
FIREBLADE78
addikt
Fizetés vót,van pénz! Mit csináljak? Mit csináljak?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Hamory1
kezdő
válasz callmeakos #46 üzenetére
370-390 egy használt vagy új 15 PM itt az aprón már most.
-
Iphoneos897
kezdő
Ha jövő őszig nem megy 300 alá még futja is a 17 PM felét majd. Bár én mindig félek nem kereskedőnek eladni, mert egy 2000 forintos mekis poháron képesek csalni az emberek, hogy ne kelljen kifizetni, akkor ki tudja egy méreg drága telefonnál mennyire húzós magánszemélynek eladni.
Aki szeretne banki ajánlókódot keressen bátran. :) Van CIB 20 ezer forint, ha számlát nyitsz, Gránit 30 + 8 ezer forint , ERSTE 30 + 10 ezer forint és Raiffeisen 30 + 5 ezer forint . Ha kell csak írj üzeneteté s küldöm is. :) A CIB most 20 + 40 ezer forintot ad ECO számla esetében. :)
-
k-adi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #45 üzenetére
add nekem vagy adományozz
-
őstag
Marad a 14 pro... Nagyon szép, nagyon jó a 16 pro, de semmi olyat nem mondtak, ami miatt váltanék. Talán a Type-C, hogy a lightning elhagyható legyen.
Nekem ezek a videós, filmes képességek nem mondanak semmit, és nem is érdekelnek. Valószínűleg az átlag felhasználók nagy részének szintén nem releváns tulajdonságok. Ez akkora célcsoport lenne, hogy érdemes rá egy ilyen kaliberű terméket pozícionálni?
Az Apple Intelligence sem mozgat meg. Vannak jópofa trükkjei, de veszélyei is. Ahogy néztem a 16 bemutatóját, és mutatták, hogy ilyen egyszerű, olyan gyors, csak rámutatsz, és kikeresi, megmondja, megfogalmazza helyetted stb... Hát nem tudom... ez szerintem tovább butítja az embereket. Azt a kreativitást is kiöli az agyakból, ami ahhoz kellett, hogy valaminek utánakeressek a neten, és ki tudjam szűrni a releváns információkat. Vagy meg tudjak írni egy levelet olyan stílusban, amire épp szükség van. Valamint, méginkább csökkenti az emberek közötti személyes kommunikációt. Vannak előnyei, de főleg a gyerekek és fiatalok esetén (akik teljesen nyilvánvalóan az Apple célcsoportja) úgy gondolom, káros. De ez csak egyéni vélemény. Azt hiszem, öregszem...Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen