Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz .LnB #12457 üzenetére

    Eddigiek alapján a Gearscore elég fapadosan működik - nem tudom igaz-e, de kérkedtek vele,hogy lvl 5 pisztoly segítségével mentek trollkodni az alacsonyabb DZ-be.
    Mindenesetre nálam lehúzza a dolgot a sidearm (ami egyébként coolheaded talentes) ezért nem fogok legyártani egy HE variánst külön, a másik meg a jól bevált vendoros lila balanced accurate m1a
    .
    A többi gear craftolt a patch előtt felhalmozott nyersanyagokból,szerintem viszonylag jó rollok de azért a legtöbbön lehet még csiszolni bőven.
    Ami megemlítendő,hogy elec/skillpower, firarms/skillpower illetve stamina/skillpower gearmodokat használok szükség szerint variálva,ezek szerintem rettentően erősek
    .
    A navy mp5-ön a brutal talent az ingyen ajándék,ezért nem kell felmenni 2300-as firearmsért érte,mellé a deadly aktiválva 1889? környékén,meg van egy tárvisszatöltős talent.Összejött egy brutal/deadly/fierce is ,de annak gyengék lettek a golyósebzés- és critrolljai.Tárnak rajta rate of fire bónuszost használok,ez dob valamit a dpsen,de 64-es tár mellé teljesen jó pve-re is (weapon damage-t patch előtt sem sikerült jót craftolni,most meg ugye horror lett a költsége)

    Más:DZ03 vendornál van ez:

    GS204/RANK75 Tactical AUG A3P Blueprint(GS) 259,251 DZ FUNDS

    Aki megteheti ugyan gyártson már párat aztán jöhet a screenshot,meglenne a felnőttfilm mára :))

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák