-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
CLNR nevű klán minden egyes tagját várom Bp-en személyesen - igen magyarok - bárhol ahol számukra szimpatikus. Rollio "bandavezér" megmutathatja hogy igen ügyesebb mint én 3v1-be pvp-be és ettől bizony a fütyiméret eléri nála 3 centit én meg fekhetek le rosszkedvűen mert szerintük az a boldogság hogy hátba lő mikor nálam a loot majd angolul elkezdi a kiakeményagáton szöveget csak véletlen becsúszik néhány ö betű és mikor beírom hogy nem kéne a kemény gyereket játszani akkor kuss van.
anyukája az ilyet miért nem állatkertbe zárta vagy minek engedte ki
-
Petykasz
csendes tag
válasz Snip3r_HUN #11500 üzenetére
Nem volt rajtuk......................................... és ha még aktiválták akkor hogy mentek 15 percen keresztül ultival ugy hogy nem is 1 hordában voltak?
Szeretem amikor idiótának néznek[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Hogy rohadna rájuk a temető kapu, már elnézést.
Eddig az egyetlen normálisabb lehetőség a gear és a fegyverzet fejlesztésére a crafting volt. Nagyon remélem hogy cserébe rendbe teszik a loot rendszert mert az hogy 110 órával és dz 43 rank-al még egyetlen egy high-end item sem esett dz-ben az vicc. Eddig ez nem zavart mert tetszik a crafting (izgis, olyan mint a szerencse kerék, sose tudod mit dob ) de így is alig tudom összekaparni a megfelelő mennyiségű materialt, most meg majd 3x annyit kell.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
warcat
veterán
Természetesen vannak csalók és jelentsétek őket,de jelenleg rengeteg kihasználható játékhiba is van a játékban (ugye kapásból a bugos gyógyítós maszk,ami ráadásul perpill pár rongyos phoenix kreditért meg is vehető,ledobsz magad alá egy flashbanget és elkezd folyamatosan gyógyítani utána).
Az egy golyós halálra ez is megoldás (robbanólőszert ha aktiválod,minden lövés bárhol is ér fejlövés sebzésnek számít,ezt kombinálod egy M44 bolt action sniperrel)
The Division - High Ex Rounds, Don't Leave Home Without Them[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
VirDan
aktív tag
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
kiezTe90
senior tag
Olvasgatva a hozzászólásokat egyre több a csaló a játékban. Kezd kicsit idegesítő lenni. Érdekes amugy, mindig a rogue manhuntosok csalnak. Tegnap én egy csapatba botlottam bele már szerintem az egész dz őket üldözte, természetesen minden hiába volt. Csak tudnám hogy mi a f*szom értelme van csalni egy játékban?!
Tuti valami idióta kis pöcsök akiket szarba se néznek az életben, majd mikor leül a gép elé azt gondolja, hogy "Na majd én megmutatom...". Basszameg az összes az ilyen az egész családjának a női felmenőit...Na de a lényeg is. 140k dps-em van 67k élettel. Nem a legjobb de majd ha dob egyszer egy értelmes cuccot is akkor jobb lesz. Konkrétan 160+ óra játékkal, 2 midas dobott eddig. Öröm és boldogság
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
nagyúr
-
.LnB
titán
Hogy lehet lecsúszni a létrán?! Rég meg akartam már kérdezni.
(#11511) Vtomi80 Köszi! 118 óra játék után is tanultam ismét valamit.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sith7
nagyúr
Anonymus23
Köszönöm a tegnap esti köröket, végre részt tudtam venni kihívás nehézségen is a napi küldetéseken, aminek meg is lett az eredménye , 2 sárga cucc, + sárga AK - t tudtam készíteni
Tudom sokaknak ez már semmi, de nekem aki eddig full lilába volt, ez nagy előrelépés
Papíron 80k - ról felment a sebzés 94k -ra, és jött vele pár finomság is pl.: a mesterlövészpuska már nem csak 90k - t, hanem 210k - kat is krittel már
Azért így már más a buli
Remélem nem voltam nagyon terhére a csapatnak ... bár azért párszor kellett éleszteni
Ha lesz még ilyen lehetőség, akkor szeretnék még élni vele
-
pzstm
titán
kívánom, hogy mindenki ilyen randomokat kapjon challengeben mint én most. Lexington 11 perc. Mint a végére kiderült, olyan jól elbeszélgettünk, 212ezres DPS-el a legkisebb voltam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hommeros
őstag
10 perc felett szégyen Lexington. Mi mértük is tegnap! De ahogy darsza is mondta, ha nem mindig feküdnék, jobban is haladnánk.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
pzstm
titán
válasz hommeros #11515 üzenetére
8,5 perces rekordunk van összeszokott csapattal. Randomokkal azért nem rossz köridő
.LnB: felröhögtem képen
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hommeros
őstag
Randomoknál jah, örülhetsz ha az egyik nem AFK-zik, a másik a cipőjét cserélgeti, a harmadik meg megkérdi, melyik zöld itemet tegye be, melyik jó ide.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
pzstm
titán
válasz hommeros #11517 üzenetére
hard daily-n találkoztunk olyan randomokkal, hogy nem tudták merre kell menni az adott pályán
De 2 napja volt a legviccessebb. Ketten joinultunk két randomhoz. Challenge módra. Indul a küldetés és 27-es pirosak. Mondom WTF? Azt mondja srác, haverját csak húzták, hogy 30-as meglegyen, de ez a kületés még kimaradt....Mondom ok, és mik lettek a statok vagy hanyadik karakter? azt mondja első karakter, 24ezer/20ezer/5 ezer
Kiléptünk hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Én olyan randomokkal toltam, akik közül csak 1 embernek volt Sig. Skillje... Nekem. Így jöttek Power Plantre
A kedvencem, mikor én szólok, hogy alap Seeker mine-t használ, meg alap support stationt. Sokat fog segíteni a GS majd...
Igaz, erre a patchre hárman abbahagyták a 4 fős csapatból, fingom sincs most hogy fogom letolni az Incursiont...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
pzstm
titán
válasz vegitossj7 #11519 üzenetére
Uhhh...azt sajnalom. Patch notes miatt vagy mas okból?
-
RazoR
veterán
Ez az amire gondolok?
"Added support for reporting players on PC. Players can now type in chat /report" -
Anonymus23
veterán
Nincs mit, mi még próbálnánk szórakozásból játszani, nincs is annyi idő rá, mint sokaknak, de sajnos kezdi elveszíteni a játék a kezdeti csillogását, főleg a DZ miatt.
Tegnap is rohangáltunk körbe, és alig volt npc, se frag, se loot.
Ez így unalmas kezd lenni. Arról nem beszélve, hogy tényleg rohadt nagy az eltérés jelenleg gear és gear között. Ezeket összeengedni céllövölde.Az egyetlen poén lassan az egészben, amikor nem véresen komolyan vesszük a dolgokat, és tudunk röhögni a saját hülyeségeinken 1-1 küldetés alatt...
Más:
Tegnap előtt amikor befejeztem a játékot, akkor az AK valami 155k DPS-t mutatott, tegnap este meg már 188k DPS-t írt ki, hogy hozzá sem nyúltam. Remélem ma már 200 felett leszek ha este géphez jutok;) - The Power of the Light Side
-
-
vegitossj7
addikt
Crafting miatt... Amihez eddig 100 zöld cucc kellett, hogy legyen sárga cuccod, most már 1500 kell. Ez kiverte náluk a biztosítékot, meg alapból is, a változatosság hiánya. A DZ-t kerültük, majd ha tiszta lesz, szólok nekik, de 1 incursion miatt nem vetik bele magukat.
Én is írtam, el kellett volna halasztani a játékot 3 hónappal, mert az, hogy 1 nap megcsinálod a challenge módot, másnap ugyanazt hardon, aztán megint challenge módon, nagyon kiakasztó...
Lenne benne 20 mission, senki nem szólna egy szót se, tolnánk is rendesen... Talán fanyalognának, de nem hagynák abba 1 hónappal megjelenés után.
Így lehet én is abbahagyom, az 1. DLC-nél várok egy minőségi ugrást, több missiont, 2 incursion-t farmolni nem egy nagy újdonság.
Mert alapból nem rossz a játék, de olyan, mintha még Bétában lenne az Endgame, édeskevés...
Hagyok magamnál 1k PC-t, és majd meglátjuk hova jutottunk...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #11523 üzenetére
értem, sajnálom ... én most kezdek bemelegedni
ilyen AK nekem is kell
-
duvi
nagyúr
válasz VirDan #11505 üzenetére
Mindamellett, hogy elismerem a srác technikai tudását, ős is gondolkodás nélkül hátba lövi az NPC-vel harcoló játékosokat. Tudom, aki bemegy DZ-be, az aláírta a "beleegyező nyilatkozatot"... Ettől függetlenül elég frusztráló ez a lehetőség, mivel itt nem a tudásról van szó, hanem az emberi természetről. Van aki élvezi ezeket a pillanatokat és van akit kimondottan taszít a gondolat is. Ha jól sejtem elég sokakat (engem is) zavar a jelenlegi DZ koncepció ezen része. Lehet, hogy sokaknak megoldás lenne, egy külön PvE DZ, keményebb NPC-kel, vagy legalább visszaállíthatnák az eredeti (keményebb) büntetésszintet a rugóknak . Ezekkel a megoldásokkal rengeteg játékost megtarthatnának ubiék.
-
flash-
veterán
létezik az hogy amióta a Crimson ról visszaválottam a 15.11 beta-ra azóta kevesebb az fps?
vagy csak képzelődök?
-
nagyúr
válasz vegitossj7 #11525 üzenetére
a kraft nerf annak a kiegyensúlyozása, hogy már cserélgethettek tárgyakat az 1.1ben. nagyon nem akarja a massive, hogy túlgearelődjünk.
tegnap mondjuk sikerült lecraftolni egy destructive+brutal talentes super90et.
@duvi: a dz pvpve zóna, nem bajvívóterem. másrészről pedig a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Hunner
senior tag
Hátbalövi hát. Simán. Bár nem vagyok egy Rogue mágus, elméleti síkon az én felfogásom is az, hogyha már az vagyok, mindenki meghal. Gondolj bele, most még csak mobokkal harcol, de mivan ha megölik azt a két lilát és meglátnak engem a manhuntos csávót akit már így is kerget a fél szerver. Ha utánam jönnek, az én dolgom lesz nehezebb.
A sport boltos hátbalövöldözés meg alap. Valahogy el kell kezdeni a roguekodást.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
duvi
nagyúr
válasz velizare #11529 üzenetére
"a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik."
Jelenesetben ez a kettő szorosan összefügg egymással. Ha valaki nem élvezné a másik hátba lövését, akkor nem is tenné meg. Nem állt szándékomban morális vitát indítani és tudom, hogy mindenkinek mások az erkölcsi normái, csak néha nehezebben tudom túltenni magam az említett incidenseken. Ettől függetlenül még mindig nagyon jó játéknak tartom a Divisiont és biztos, hogy meg fogom duplázni a jelenlegi 180+ játékórámat -
nagyúr
tévedés. mondja is a videóban, amikor ledarálja őket, hogy sorry guys. rossz időben voltak rossz helyen. nem kell ebbe többet belelátni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Egonyolc
aktív tag
Szerintem nincs nagy baj a bővítés ütemével. Kb egyhónap után jön a frisítés.
Ha felsoztjuk a játékos bázist 4 részre,
még nincs level 30
már level 30, de csak lila gear vagy rosszabb
már level 30 és van sárga gear
és full sárga 31-es gear vagy jobb,
akkor szerintem az utolsó kategóriába kb 10% ha tartozik. Aki normál ütemben játszik az valahol a 3. kategóriában van.Annak se lett volna értelme, hogy mindeki sír, hogy ott van a küldetés, de minek, ha sose lesz olyan gear-je, hogy mehessen, vagy ez sz@r nerfeljék, mert 5 másodperc alatt meghal...
A kraftoláshoz annyit, hogy szvsz, (ismét) nem mérték fel a játékosok leleményességét. azt próbálják ellensúlyozni, hogy kis karakterrel gyártjuk az alapanyagot. Ha nem tradeltél, akkor kb 7-8 lila kelett egy sárga crafthoz, ha trédeltél, akkor 2-3 (kb, nem számoltam ki centire). Most ezt próbálják vissza billenteni, csak kicsit túltolták...
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
duvi
nagyúr
-
törölt tag
A Játék megjelenése óta azon vannak hogyan lehetetlenítség el a farmot.
Kezdve a DZ pc nerf dropot. Az hogy Dz1 ben az xp és drop ugyanannyi mint DZ 6 ban teljesen irreális mikor 3-4x nehezebb megölni. Az hogy egy challenge mód amiatt tart addig ameddig mert gránát oneshotol, a shotis oneshotol, te skilljeid és shotgunod viszont őket nem. Mindezt full HIghEnd gearben.
Abszolút pvp ellenesen lett felépítve dz kezdetekben, de most sincs igazi rewardja, elviheted a másik kukás dropját amit materiálnak kiakart menteni. Hurrá. Ellenben ha megöltek -2 dz lvl. Most már nem, de így indult.
Dz credit teljesen haszontalan, a normál credit és árusok teljesen haszontalanok, vagy legalábbis voltak, az új patchet még nem néztem.Teljesen egyetértek az open béta jelleggel.
Kevés a használható cucc. Fegyverek kimerülnek az SMG+Sniper+AK val.
Armour érezhetően nem számít, a hp stack nem számít, support rolenak nincs külön szerepe, tank nincs a játékban, az egyébként se sok skillből, fix 5-6ot ha használunk.
Mechanika minden mapon ugyanaz, lődd le sniperrel pötyögtetve mielőtt odaér melléd.
Ha jobb a snipered, nem kell 2 tár bele.Grafika 5*
Játék meg 50h ra van lőve, amit teljesít, de endgame tartalom erőssen megkérdőjelezhető.stb.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Pont tegnap beszélgettem erről valakivel küldetés után. Az a gond, hogy a pvp ami itt van az sima ambush pvp nem rendes pvp.
Szükség lenne egy standing rendszerre (olyasmire mint ami Pl. eve-online-ban is van) mert egyszerűen a jelenlegi rendszerben csak akkor ismered meg egy játékos szándékát amikor az hátbalőtt, tehát effektíve nem tudsz ellene védekezni mert mindig lépéshátrányban leszel. Csak egy példá a most hétvégéről: Recskáékkal mentünk a DZ-ben de mivel nem volt sehol semmi szokás szerint ezért eldöntöttük, hogy lövöldözünk kicsit rogue-okra (volt egy szerverváltás közben, pedig pont levadásztunk volna egy manhunton lévő csapatot pár másik játékossal karöltve ). Szóval szokás szerint a rouge csapat campelt a tetőn amit normálisan nem lehet lerohanni. Végül megérkezett egy másik csapat játékos akik a másik oldalról támadtak így végül kinyírtuk őket. Fentvagyunk a tetőn éppen mondom nekik, hogy szép volt erre alámvágja a sticky-t és mielőtt még felfoghatnám, hogy mi történik és figyelmeztethetném a többieket felrobbantja, kb. 2 mp múlva mindannyian feküdtünk a parasztja meg ott röhög a chaten.
És ezen a jövő heti update csak rontani fog, mert a hasonló parasztok maguk alá csinálnak majd örömükben mert pikk-pakk lelövöldözhetnek egy rakás embert úgy, hogy nem is kell végigszaladniuk a DZ-n. -
.LnB
titán
Új heti feladatok. Volt már róla szó korábban. Új feladattípusokkal, és rewardokkal. Lesz mit csinálni nem csak a napi küldetések és a DZ lesz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz #45052928 #11538 üzenetére
hm. esetleg ha körülnéznél a karakterlapodon, hogy állnak a resistjeid, azt is tudnál, miért fetrengsz annyit. ha üvegágyúnak öltözöl, akkor viszont ne akard kitankolni se a shotist, se a gránátot. utóbbit egyáltalán ne akard kitankolni.
kb. egy hete, hogy átalakítottam a gearemet közelharcra. azóta az m1a és a vector egymást váltják a lelátón és a kispadon. tegnap esett egy arany ak, 9.4 alapsebzés, destructive+balanced+valami lézerágyú, de azt sem érte még meg, hogy felmoddoljam. mondjuk azóta is sokat borulok (a kelleténél mindenképpen többet), de ez a játéktudás hiánya (hardtargetes mmokhoz szoktam, nem t/fpshez), és a gearem tökéletlensége miatt van, és nem a balance hiánya miatt.
az open béta jelleggel én is egyetértek, sok a bug és a nem jól működő talent, de nem kiemelkedően sok.
@woker: jónak mondod, van nekem is pár évem 0.0ban. a mechanizmus meglepően sok rokon szálat mutat. a pvpnek itt is és ott is következményei vannak, csak ott a concord vadász le, ha highsecben gankelsz, itt meg a zóna.
0.0ban meg azért lőnek le, mert ott voltál. ha végre behozzák ide is a klánrendszert, akkor lesz majd értelme standingolni, csak ha mindenki beáll valahová, és a klánok körbekékelnek egymással, akkor meghal a pvp, és az egész dz egy nagy rózsaszín pve mennyország lesz, mint észak.
evehez képest nagyságrendekkel szoftabb itt a pvp. a gearedet eleve nem bukhatod el, csak xp-t, meg kulcsokat, meg amit RNGesus bent neked dobott.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
jah hogy csak weekly assignment teaser...azt hittem valami extra. Thanks
szerk.: nah meglestem: felülről nem pont az az anyahajó van mutatva amihez kiglitcheltek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest