-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz ßrainiac #12703 üzenetére
Vegyetek fel engem is ha éjjel mentek,éjfélre otthon vagyok.Addictive75 a uplay nevem....van TSem is ha kell,de discordon is vagyok.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Preda
aktív tag
válasz Garsza #12691 üzenetére
Nekem is van augom, de az AK-t jobban szeretem. Ami sokat dob Dps en a Chest 13%-al több dmg 10%-al több sérülés. Meg van kesztyűn is olyan, hogy nem fedezékben lévő célpontok esetében 13% ch.Meg az AK-mon is van 13% + 24% hs-re. Amúgy meg szerintem nem érdemes 200k fölé menni ott már többet ér a skillpower. Ledobsz egy smart cover pulse combót és 300+k dmg. Akkor minden krittel 90k-100k fejre.
-
ßrainiac
addikt
High end Custom M44-et hasznal vki?
High velocity mag. vagy extended mag?
Az elobbivel 100-350k a fejes, utobbit meg nem probaltam. Erdemes inkabb a nagyobb sebbzesre menni a kisebb tar velejarojakent?
TTomax: rembe
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz ßrainiac #12706 üzenetére
Igen én azzal megyek meg egy vectorral ,fél millás fejeseket lövök,32es lila két lövés ha crittel fejre,velocity szerintem.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
warcat
veterán
Közben toltunk egy hard módot azért nem válaszoltam aki esetleg írt
Challenge lenne a cél de oda tényleg komoly skillpowert kellene kukázni mert iszonyat sok hpja van a tanknak,eddigiek alapján 9 körülre leszünk többen.EA: It's in the crate!
-
_Kondor_
tag
-
Zlcsi
senior tag
gránátot (villanó - füst ... ) lehet valahol venni?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Mitől függ, hogy mit dob egy neves boss? Értem úgy, hogy függ-e a dz szintemtől(39-es vagyok) vagy mitől? Sajnos nem nagyon találok jó fegyvert, csak kiegészítőket. Utoljára az 1.1-el elsőként megcsinált kórházas küldetés adott egy jó fegyvert 122 000 dps de az egy aug. Szeretnék egy erősebb primary-t is. Vannak tippjeitek számomra?!
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Preda
aktív tag
Na összeraktam egyik set ből 3 at másik setből meg kettőt. Próba képpen. Egész komoly .
-
Hzoltan969
tag
Valaki esetleg akar mostanában Incursion-t csinálni? Glitch nélkül...
-
warcat
veterán
Hát ez melós este volt Köszönöm itt is aki jött pár kört farmolni,az überkockákkal nem tudunk versenyezni de azért lett valami.
Viszont így nem tudom mi lesz a Dark Zone
gankelésselPVPvel, ha most kettőkor be tudnak dobni egy hotfixet rá,talán még menthető a helyzet,de ha itt napokat várni kell a javításra,sok babér nem fog teremni a talán 180 környékén tanyázó átlagos játékosnak odabent.A setek rettentő erősek,és ugyebár egy 4 fős társaságban egymást erősítik a bónuszok is kb.Namost ezekből ha kifarmolják (és már vannak páran akik most kifarmolták) a 240-es verziókat a 688? vagy akörüli maximum statokkal, egyszerűen átsétálnak a 200 alatti játékosokon.Erről már meg is született pár téma redditen is.
EA: It's in the crate!
-
-
warcat
veterán
Ahogy Uplay launcherben is láthatjátok, Rainbow 6: Siege free weekend van.
Ez miért is jó nekünk?
Ha hozzáadjátok a fiókhoz a játékot ami most egy kattintás, unlockolható lesz a Division/rewards fülön a Tactical SuitEA: It's in the crate!
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
törölt tag
Srácok csak pislogok milyen cuccokkal vagytok felszerelkezve. Két napja próbálkozok dz-ben egyedül de vsgy a kimentésnél vagy valahol boss környèkèn egyszerűen jön egy 4 tagú vicces csapat ès szitáválőnek mert csak.
-
.LnB
titán
-
-
hommeros
őstag
válasz RECSKA #12729 üzenetére
A challange-t már mi is lenyomtuk. Van akinek már a warlord is meglett a csapatból. Mennyi a gear score-d? 200 felett van?
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Ellia
addikt
Srácok, valaki becsatlakozott tegnap hozzám estefelé DZ-re (az biztos, hogy innen vettem/vett fel), de hiába írtam neki csoport cseten nem válaszolt - nem kommunikált. Pedig írtam, hogy pont a "játékom" végére jött be, mert föltöltöttem a ládámat loot-al, ürítem és lépek - nem akartam bunkónak tűnni, hogy csak úgy kilépek ok nélkül. Tudom, hogy szar a belső cset (de próbálkozni lehet), de ezenkívül lehet írni az uplay-es chaten is vagy - megadni egy ts-t ami az egyik legjobb megoldás.
-
nagyúr
-
RazoR
veterán
Patch óta egyedül lehetetlen DZ-ben érvényesülni, előtte simán hoztam ki cuccokat 5-6-ból egyedül.....
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Kupon kódoddal èrdemes megvenni valakitől a játèkot?
Meglehet azt tudni,hogy nem e lett felhasználva a kód? -
veterán
Mi azt vettuk eszre, hogy picit lassult a lexington is... 8-9 perc alatt atszaladtunk, most meg 15 volt. Bar ma este kiprobaljuk az uj cuccokkal, gondolom megint 10 perc lesz
Dz kegyetlen. Tecso mar televan 240es gear score-os videokkal... M44 1 millio feletti crittel, vector 100e sebzes, sticky bomb 400e felett... Gyilkos hely lett a dz, az tuti... Mar nem is kell csitelni az apritashoz...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Tudom, hogy ez már itt nagyon nem téma....de a mellékküldetésekből mindegyiket újra lehet indítani? Az a gondom, hogy csinálnám a collectibles trófit de egy-egy területen ledaráltam minden mellékküldit ...még sem mutatja a térképen az összegyűjthető dolgokat.... Erre találtam 2-3 mellékküldit amit újraindíthatok. Ez miért lehet?
Igazából nem tudom, hogy most mi nálam a bug. Az, hogy egyébként mindegyiket újra lehet indítani és nekem csak 2-3 mat mutat. Vagy az, hogy egyébként nem lehet őket újrajátszani és nekem még is engedi.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
-
marilllyo
veterán
Hmm. Érdekes. Azt tudom, hogy az elején kiscica korombban pár 30-as ismerős tápolt a jobb felső mellékküldikkel. Na ott pl. egy be is ragadt. Mondja, hogy menjek vissza a Midtown East rejtekhelyre de ott a szekrény nem aktív (amivel lezárhatnám a mellékküldit).
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest