- DIGI internet
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gara68
tag
válasz gjoco1 #30593 üzenetére
Köszönöm Joci!
Ha Matrix ikonokra gondoltál itt [link] találod.Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
A KLWP-t valószínűleg a Pie nyírta ki. Talán emlékszel, nekem akadt gondom a Huawei és KLWP összehangolásán, amit később megoldottam (akkor működött Nova-val, ha a gyári launcher-en is beállítottam a gördülő hátteret.), nos ez már Pie-n nem megy (Mate20 Pro). Csak az egy oldalas KLWP-t kezeli. Lapozni nem hajlandó.
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
-
Gara68
tag
válasz kakukkmarci #30612 üzenetére
Köszönöm!
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Gara68
tag
Van hogy leragadok napokra 1-1 Huawei témánál, mert tetszik. De olyan is előfordul, hogy két témából rakok össze egyet, mert az egyikben pl. a tetszik az értesítések jelzése a másikban meg jobban az ikonok, mint pl. itt is. Ez is két téma egyben.
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Buzz launcher használok régóta.Tudomásom szerint megszűnik sajnos.Hasonló launchert keresnék,ha tudnátok ebben segíteni.
Köszönöm!Bazinga!!
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Nagyon jók a témát. Esetleg ezek elérhetők letölthető formában is?
Én is készítettem egy éve KLWP témát, amit időközben itt-ott alakítgattam. A kamera feletti háromszög grafikával hívható elő az alkalmazás nevek, az időjárásra nyomva ugrik elő a heti előrejelzés. Sok gesztus van még a Nova által beállítva, így különböző cselekvésekkel különféle dolgokat lehet elvégezni.
-
Gara68
tag
válasz bexinho23 #30622 üzenetére
Nem szoktam egyik "témáról" sem mentést készíteni. Nem is tartom meg 1-2 napnál tovább. ( ha marad is, az vagy a lustaságom vagy nem találtam olyan háttérképet, ami 'beindítana'...
-
bexinho23
őstag
válasz Gara68 #30623 üzenetére
Értem. Kár Pedig nagyon jók a témáid.
(#30585) kakukkmarci korábbi posztja megihletett, így gyorsan elkészítettem a sajátomat. Az alsó gombra nyomva előjön a menüs oldal. A főoldalon óra ébresztőhöz, dátum naptárhoz, hőmérséklet időjáráshoz van társítva. Ha a menün bármire nyomunk, akkor a program elindítása utáni kilépéskor a főoldal jelenik meg. Menüs oldalon az adatforgalomra kattintva a datally ugrik be.
Édesapámnak is nagyon megtetszettek ezek az egyéni témák. Tegnap meg is vetettem vele a KLWP-t, hogy amit elkészítek neki, be tudja magának állítani. Próbálok majd valamit kitalálni az amoled kijelzős telefonjára. Amire gondoltam:
- űr jellegű (fekete, fehér, sötétkék, piros színvariációs) háttér
- zenelejátszó felület megjelenés a képernyőbe illeszkedve (borítókép ízléses megjelenítéssel)
- 1-2 alapinfó megjelenítése kreatívan (akku állapot, idő, dátum, esetleg wifi/mobilnet megjelenítés)Nézelődök a fórumban, hátha megihlet a bejegyzések között valamelyik téma
[ Szerkesztve ]
-
fater-01
csendes tag
Üdv!
Rég jártam erre, de Ti nyomjátok 1000-rel.Idő hiányában leragadtam ennél. -
fater-01
csendes tag
Másik kedvenc itt.
-
Gara68
tag
-
veterán
Nem semmi témákat alkottok.
Már csak az lenne a tuti, hogy ezeket más is fel tudná használni. Jó lenne ha valami téma áruházba fel lehetne tölteni, mert mire ezt egy halandó beállítja, beleőszül.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gara68
tag
Nem szoktam mentést készíteni.
Egyrészt, mert csak napokig használok egy HS-t. ( leginkább a váltás akkor történik, ha belebotlok vmi nekem tetsző háttérbe és fejben hozzá kapcsolom az ikont illetve fordítva, ha előbb az ikont találom meg és ahhoz gondolok ki egy hátteret.)
Másrészt pedig és ez nyomosabb ok, hogy legtöbbször fizetős ikon csomagot illetve KWGT v KLWP csomagot használok. Pl. ennél a HS-nél is fizetős a KWGT (dock) és a KLWP (időjárás -animált- és az óra). Oké, hogy a csomag több tíz tétele közül csak egy widget, de pont ezért veszi meg az ember, mert pl jobban tetszik, mint egy ingyenes csomagban lévő és nyilván esetleg igényesebb is ami miatt pénzt adsz érte.
Szóval ezért sem készítek mentést.A dock widget itt: [link]
Az óra és időjárás KLWP itt: [link]Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
gjoco1
Topikgazda
Gratulálok fiúk,nagyon szép munkákat készítettetek!
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Gara68
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest