-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
Nincs mit ! Amúgy nagyon sokáig a Hishoot - ot használtuk többnyire , csak volt egy kis űr a beszerzésben . Ugye megszűnt a G+ , ahol táboroztunk nemzetközileg és sok idő eltelt , mire egymásra találtunk a Twitteren és a Redditen . Meg sokan sajnos eltűntek . Akkor álltunk át a Snapmod ra . Nem lenne nagy ügy a Hishoot ot használni , de a sok Template ( mert ha már vannak , akkor azzal teleszemetelném a telefont . A régiek közül van rengeteg a gépen , de amióta a noteszem van nem költöztettem át . Meg , hát azok zömében elavultak . Van pedig rengeteg nagyon szuper . Twitteren szinte mindíg a legújabbal pózolnak a fiúk .
Hát igen , de kb. annyi idő elhúzni a csúszkát , mint a Hisoottal vacakolni . Ott sem megy egy mozdulatra . Jó ez így , bár szerintem nem sok irkálás kellene a programba , hogy maradjon ott .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
No , csak felpakoltam a Hishootv2í - t - Hát valóban . . . . Keresgélek és beteszem az összefoglalóba .
-
gjoco1
Topikgazda
És még egy szép . Különböző színekben az összefoglalóban találtok.
-
gjoco1
Topikgazda
-
Lasy
veterán
sajnos pár ikon nem lett fekete, de így sem rossz.
Jó készülék, de van még hova fejlődni.
A gcam tökéletes, de az nem kerüli az összes fényt. Pedig jó lenne[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zeon.hu #31966 üzenetére
Szia !
Sajnos semmi . Pedig innen ketten is próbálkoztunk . Most nyálazom @nalankang1 megosztásait , de eddig semmi .
Egyenlőre privátot sem tudok Neki küldeni , mert még nem követett vissza . Nincs elfelejtve ám .
[A profilja][ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
kicsit zsúfolt lett.
+36702778032
-
slice14
veterán
Egy régebben összedobott A12 minimál HS.
Ja és a bal első oldal.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31974 üzenetére
Én is a napokban kapcsoltam be . Mikor megvettem a telót , azonnal tiltottam . Most nemrégen pedig éreztem a szükségességét .
Na , ezt majd megmondja , aki jobban ért hozzá .
Az éjszak egyig Én is vajúdtam még mindíg egy témán , de feladtam . Sajnos nem olyan lett , amit szerettem volna . Valami oknál fogva a téglalapoknak nem tudtam árnyékolást adni . Lehet Pro hiány van ( pedig Pro az APK m . ) , nem értem .
Mindjárt bedobom ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz gjoco1 #31975 üzenetére
Kapott a kép egy kis animációt . Feloldáskor a semmiből bukkan elő lassan erősödő megjelenéssel . Nulláról építve KLWP.
Ja , és Mike megcsinálta Nekem az előbbi HS óráját komponensnek . Még nem próbáltam ki , mert özön dolog van ma .
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz gjoco1 #31976 üzenetére
Pfúú ez nagyon jó.
Gondolom a zöld csík az akku alapot jelzi. Az árnyékolással semmi baj szerintem, főleg ha mélyítést szerettél volna. Legalábbis én belelátom.Ja, a saját kérdésemre csak annyi a válasz, hogy lista (global) változót hoztam létre elsőnek olyan témánál, aminél több komponenst is arra építettem. Így ha azok közül akarok használni valamit, akkor a lista megoldásnál kel maradjak.
A másik válasz a kérdésre: Hogy szivassam magam, ha arra a változóra kell hivatkozzak.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31977 üzenetére
Köszönöm szépen !
Két napig kínlódtam vele . Nem egész nap .
Igen , az akku állapot jelző a zöld csík .
Igen , a térhatás miatt kellene valamit cseszni vele . Tudom is , hogy mit . De fogalmam nincs miért nem dobja fel az opciót , hogy külső árnyék és annak ugye lenne az elmosási opciója . Ami munkákat láttam , nagyon szuperül sikerült megoldaniuk a srácoknak . Még azért megnézem majd KWGT ben . Ott mintha láttam volna . De szerintem a teljes Pro engedi .
Azám , csak kíváncsiságból , ha lesz időd , megnéznéd egy alakzaton , hogy tudod e árnyékolni külsőleg és azt elmosni ?
Na , így már világos , amit mondasz ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31981 üzenetére
OK !
Nem akarunk kreatív munkacsoportot létrehozni ? Én hozom az ötleteket , Te pedig a szakmai tanácsadást .
Talán sikerült . . . . Nem tudom látható e a változás ? Jobb alsó részt is alakítottam .
Two in one . Kijelző feloldása után az aktuális hely és a pillanatnyi időjárás látható , majd miután elolvastad , utána [előbukkan] a zöld szörny .
A videó minőségén még lehet némiképpen javítani . Jobb híjján. . . . . .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31987 üzenetére
Ezért mondom , hogy a szakmai help az hihetetlen agyserkentő. Miközben tologattam az " árnyékokat " beugrott , hogy mi lenne ha . És baromira tetszik . Elkaptam a fonalat . Hát ha még tudnám is néha , hogy mit kellene csinálni . De így szenvedős , ha nincs szakmai háttér .
Köszönöm ! Majd jön a hencsergés egy hét múlva 42 nap , akkor lesz időm agyalni ,"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
slice14
veterán
válasz slice14 #31981 üzenetére
Meg is csináltam az árnyékoláshoz a kapcsolót. Kivételesen nem lista változóval.
És találtam egy régi (asszem) sony-s hátteret. Hát ez nagyon ott van.Na jó bocsi. Ez volt az utolsó. Akkor posztolok legközelebb HS-t, ha ujjat csinálok.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
KLWP:
Hogyan tudom lockscreen -re is beállítani?
Mert hiába állítom a telefonon, hogy a KLWP-t használja ott is, csak egy szürke háttér fogad és a gyári ikonok, óra, stb. is ott van.
(Lg Wing, droid 12)Egyáltalán lehetséges?
Régen külön lockscreen alkalmazást használtam, amire bármilyen widgetet ki lehetett tenni, de azokat a Google kinyírta...[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
slice14
veterán
válasz zeon.hu #31991 üzenetére
Korábban működött, de mostanság már nem működik sajnos. Hála az Androidba beépített témázhatóságnak. Ha meg beállítod HS/LS-re is, akkor beáll az egész háttér (a beállított KLWP animációk nem működnek.).
Talán a KLCK lehet megoldás, de én nem próbáltam.
Kb. egy hónapja volt róla szó, de akkor is arra jutottunk hogy nem működik megfelelően a KLWP a HS/LS-re egyidejűleg beállítva.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gjoco1
Topikgazda
Kétnapos küzdelem árán ez lett a majdnem végleges . Van még egy két reszelgetni való benne , de már prezentív .
A jobb alsó részébe érkeznek az értesítések és az animáció sem maradt el .
-
zeon.hu
nagyúr
KLCK -el addig se jutok el, hogy egyáltalán megjelenjen a lockscreen-en...
Ébresztem a telefont és vagy ujjlenyomatot kér vagy még azt se, de nincs ott semmi.#?*@&!
-
slice14
veterán
Nemigazán gondoltam túl a #31972-ben posztolt HS-t.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest