-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz szenesember #31151 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zeon.hu #31154 üzenetére
Igen, a NiceLock az támogatott a Mi régiónkban,viszont a GoodLock 1.0.00.48 - as verziót nyugodtan lehet használni,mert támogatja az új 3.0-ra optimalizált modulokat.
Legalábbis Én így használom. De a NiceLock is .
Okos dolog ez, nem kell root és a zárképernyő is szabható.
Én a Lock Start- és a Home UP-ot használom most. Szerencsére a Csütörtöki frissítésbe betették Task Changert is , ami eddig külön modul volt . A Folder szerkesztési lehetőséget is tartalmazza. [Innen] tölthető , bár biztosan tudod."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz TTom65 #31159 üzenetére
Ügyes háttérkép választás a noch eltakarására.
Nekem picit zsúfolt , de alakul. Ha van késztetésed , privátban segítek a Hishoot-ban.
Van Template-m is egy szatyorral. Azt is adok.
Szólj és egy röpke fél óra a tanulás."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz TTom65 #31161 üzenetére
Gratulálok !
Látom belekaptál rendesen. Egyszerre két Launchert is hadra fogtál.
A Computer Launchert [használtuk] itt ketten korábban és mondhatom tetszetős hordozó rakéta.
Nova majd szerintem tágabb lehetőségeket fog adni kinézet szempontjából , de meglátod melyik mellett teszed le a voksod.
Én volt idő egyszerre a gyárin kívül 3-at használtam.
Hajrá , várjuk a további képernyőket !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
TTom65
tag
Mivel ingyenes így van reklám és így állitgatás közben nem jó amikor feljön. A dubla kop hiányzik, legalábbis eddig nincs meg. Amúgy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz punky10 #31174 üzenetére
Viszont közben böngésztem egy egész jó kis [Launchert] . Egy baja van , hogy a reklámot belerakják. Egy Pro változattal kiegyeznék amiben nincs . Vagy esetleg létezik valami reklám blokkoló, amivel ki lehetne herélni ?
-
gjoco1
Topikgazda
válasz bordi10 #31176 üzenetére
Ohhh, köszönöm szépen !
Már csak azt kellene tudni hol és hogyan.
Még nem csináltam. Próbáltam keresni ennek a Launchernek Free APK-t , de valamiért nem engedi telepíteni. Kiírja,hogy nem települt. És tényleg. Mondjuk a Windows is sikítozott."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
Először is üdv a topikban !
Örülünk,hogy két új taggal bővül a csapat. Remélem a következő időkben több munkátokag bemutattok meg majd .
Első nekifutásra nagyon tetszik a mu kád. Gratulálok !
Nagy öröm még plusz hogy két márka/ tipus társ csatlakozott.
Szívesen segítünk , ha tudunk.
Csak így tovább !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
válasz gjoco1 #31186 üzenetére
Ez rendszerszinten blokkol. Pl vannak appok, biztos belefutottál már ilyenbe, hogy a képernyőd aljára tesz ki reklámokat vagy vannak appokban felugró reklámok...na ezeket blokkolja root nélkül
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Probert75 #31190 üzenetére
Elméletileg igen , megnézem tüzetesebben.
Pedig jópárszor átböngésztem , iletve volt is szó róla itt is + ismerősök is ezt mondták. De meglehet nem jó verzió toltam az LG re. Ez olyan próba volt TotalLauncher után.
Köszi azért ránézek dékután."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Probert75 #31190 üzenetére
Nos, kicsit megnézegettem amiről beszéltünk.
Alapból a verziómban nincs lehetőség a navi. gombok rejtésére. 6.2.14 van az LG-n. Azért nem nagyobb , mert Android7 fut rajta. Gondolom a nagyobb verzió számúnál van lehetőség rá. Bár azt még megtehetném,hogy a 7.0.22 számút felteszem ( ott nem írja , hogy mi a rendszer követelmény ) . Nyilván nem költök cca 2000.- ft - ot egy nem használt telefonra. Az A50 - Note10+ - ra nem szeretném felpakolni egyenlőre.
Szóval marad az APK-s lehetőség.
Visszatérve a 6.2.14-re ...... A Gesztus és egyéb beállítási részeknél ( most lettem rá figyelmes ) [BERA] van írva. Szóval gondolom ez alapból kizárja azt , amit szeretnék.
Amúgy most úgy van beállítva a Nova kezdőképernyő( soha nem használtam és ösztönből csináltam, első Launcher amivel kezdtem az SS volt , majd utána a Total és azzal dolgoztam hosszú évekig ) , amit a fent látható HS -en : Középső gombra jönnek elő az alkalmazások , a két szélső pedig a szokásos.......
Tehát gondolom ez itt az alapvető gond szerintem.
A másik,hogy ugyan próbáljam-e meg esetleg a 7.0.22- es variánst. ( ? )Szerk : 7.0.22 nem telepíthető. / " Gond volt a csomag elemzésekor " /
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
Nova Gurukat kérdezném , hogy ha nyitok egy új oldalt a beálításoknál hogy tudom megoldani azt hogy ott más wall legyen ?
Megtört a jég.......Felpattintottam a Not-ra."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest