Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    válasz attiati #6734 üzenetére

    Igen, manuálisan, de majd lehetsz béta teszter, ha elkészül a robot. :)

    100 ügyfelet összehozni, elérni hogy azok egy 6 hónapos DD időszak alatt ne szakítsák meg az előfizetést, foglalkozni mindenkinek a nyavalyáival, mellette fejleszteni, sales-elni, oktatni azért nem kis meló. Hidd el, nem olyan egyszerű ám egy ilyen rendszert eladni. Az emberek bizalmatlanok, hígul a szakma, tele a piac ingyenes oktatásokkal, robotokkal, csodastratégiákkal.

    Hárman vagyunk rá és akkor most számoljunk. A te példádat végigkövetve fejenként 5 millió Ft bruttóval. ÁFA lejön, -27%. IPA, TAO még legalább 10%. És akkor még vegyük ki a cégből. Ha ügyes vagyok marad nettó 3 millió. Ettől nem megyek a falnak, mert ennél többet összetrédelek vele, igaz magas kockázaton.

    Az oktatás és a tanfolyam egy fix bevételt képes generálni, de csak addig a pontig, amíg az emberek hisznek benne. Az ügyfelek 50%-a az első hónap után kiesik, mert a döntést az első havi teljesítmény alapján hozza majd meg. Buktam 200 pipet, nem kell, szar. A maradéknak a nagy része az első komolyabb DD időszak után fog majd kiszállni. Jó ha lesz egy 20-25%-os fix megtartási arányunk, és akkor már sokat mondtam.

    Optimista voltál a 100 ügyféllel, én örülni fogok, ha év végéig összejön 30-40 hardcore előfizető, de ne legyen igazam. Hiába jó valami, ami még akár számokkal is alátámasztható, az emberek többsége az ingyenes előadásra fog elmenni, ahol 200%-os hozamokról és nesze semmi fogd meg jól stratégiákról regélnek.

    Sokáig gondoltam és még most is azt vallom, hogy az oktatja a Forexet, aki nem képes normálisan kereskedni. Nem szeretnék ebbe a hibába beleesni, sőt szeretnénk bebizonyítani ennek az ellenkezőjét. Ha összejön, összejön, ha nem, nem, de akármi is legyen a vége, úgy szeretnék majd felállni, hogy bárkinek a szemébe bele tudjak majd nézni.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák