- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
kabelmania27 #25361 üzenetére
Az analóg adásokra gondolsz??
Igen, kipróbáltam és teljesen tisztán jön be minden!Itt vannak akkor a teszt végeredmények:
dchard:
Én még emlékszek rá mikor T-Online ADSL 512 Kbit/64 Kbit/s-os netünk volt és olvastam a logout blogod, nekünk is a szürke 360R volt, aztán borzasztó milyen gagyi volt ez a net (még ez a sebesség is!
) elképesztő távolságban volt a központ. Még talán privátoztam is veled.
Nem is tudom már mikor volt, baromi rég. 2006 körül talán. Aztán az lett végül, hogy kiköttettük, 1 év hűségidővel Vodafone mobilnetünk volt, kegyetlen gagyi volt, aztán 2008-ban visszatértünk, megkértük, hogy csinálják meg az oszlopot, húzzanak be ide vastag kábelt a kevesebb veszteség érdekében és akkor újra visszamegyünk.2002-ben költöztünk ide, 2006-ig volt T-Online, aztán 2008-tól van most T-Home ez a kábelnet és nagyon örülök, hogy ide a semmi közepére ilyen brutál netet is elmenne itten.
Még akkor 2008 körül csak álmodoztam, mi lesz ha eljut ide is a Digi, hát most már nem is kell a digi, itt a T.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest