Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szasza_1 #23336 üzenetére
Nálam 30 másodperc után kikapcsol. Csak akkumulátorról nem indítottam, mert eleve ritka az áramszünet, de az, hogy pont áramszünet alatt be is kelljen kapcsolnom a gépet, az egyáltalán nem életszerű. Akkor csináltam ilyet, amikor akkumulátort cseréltem a BK650EI-ben, teszt gyanánt. Beindult. Megjegyzem amikor új volt az APC nem csináltam akkor sem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz szasza_1 #23334 üzenetére
Köszi, nekem is
DISPLAY:
Press the button for 3 seconds to change current LCD status between "LCD Sleep in
1 minute (beeps twice)" and "LCD Sleep in 30 minutes (beeps once)".
LCD Sleep in 1 minute: In Line mode, LCD screen will be off automatically
after 1 min of inactivity.
LCD Sleep in 30 minute: In Line mode, LCD screen will be off automatically
after 30 min of inactivity.
In Battery mode, LCD screen will be always on.
SELECT:
Short press the button to view the information about the UPS or scroll down function /
option menu in Setup Modebe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Rick4
félisten
válasz szasza_1 #23330 üzenetére
Az tényleg korrekt érték, cserébe az ár és a 4-500W-os fogyinál az a 8-9 perc rendelkezésre állás elviszi a lényegét, legalábbis neke szempont volt, hogy ennél többet tudjon.
Írtam, bekapcs gomb hosszú gombnyomásra mi történik? Minden ups tudja a hidegindítást.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
válasz szasza_1 #23330 üzenetére
Az LCD nálam kikapcsol olyan 45 másodpercen belül, be lehet állítani, hogy mindig, folyamatosan kijelezzen?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Rick4
félisten
válasz szasza_1 #23307 üzenetére
Ez a 140K-s szünetmentes? Annyiért brutál, bár nem tudom, konkrétan mik vannak most újban a piacon. Kíváncsi leszek, hogy fog muzsikálni, elvileg 2db 7Ah-s akksi van benne, meddig fognak azok 500W-ot vinni? Akksiról bekapcsoláshoz próbáltál hosszú bekapcsot nyomni?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz szasza_1 #23190 üzenetére
Nekem nem volt fém dobozban, sok évig a sarokba volt betéve egy nem használt szobában, semmi baja se volt, és mivel ez alapvetően autós akksi, bírnia kell a -40-től a plusz 60°C-ig rövid idő alatt felmelegedést, nonstop rázkódást, forró feületre hideg vizet, szóval az biztos, hogy a külső háza az autó akksinak lesz a legstrapabíróbb. Felrobbanni ilyet sose láttam. hallottam, de magát a dolgot se értem, hiszen ezek mindegyike 20 éve biztonsági szeleppel ellátott, előtte meg egyszerűen lyuk volt a cella tetején a kupakon, szóval túlnyomás nem keletkezhetett, csak ha a szelep vagy a lyuk eltömődött, az pedig user error.
Én annak idején is azért döntöttem emellett, mert volt erősítő, projektor, számítógépek, tévé, amiket védeni szerettem volna, és egész egyszerűen ugyanaz az akksikapacitás ups akksival sokszoros áron lett volna, a ups akksi méret meg önmagában nagyon limitál akksi időre.
Most sincs másképp, én a külső akksisra szavazok, bár jelenleg egy 3KW-os apc-m van, amiben 8 db 9Ah-s akksi van, a következő már egy 10Kwh-s akkupakk lesz, amit napelem tölt, addig ez kibírja, de sima kis egy- két akksis gagyi szünetmentes én már nem vennék, ami meg ebből jó, az aránytalanul drága.Amúgy nézd meg agm-ből a kisebb kapacitásút, szerintem feleslegesen sok a 90Ah, vagy nézz egy sua sorozatos apc-t külső akksis lehetőséggel (XL jelölés), és akkor lesz snmp kártyával hálózaton vezérelhetőséged, külső akksiból napokig szívhatja a feszt, szinte sose fogy el, apróban felbukkan néha ilyen. Nekem is ez volt a másik változat, az enyém is tudja, de 4 db autó akksival már nem akartam vergődni, mert ez 1 évre kell csak.
-
Rick4
félisten
válasz szasza_1 #23186 üzenetére
Persze hogy van, de még ennek töredék árán is van. Mivel gondolom hosszabbítóval oldod meg a kazán+ pc rádugást, mindegy, hogy néz ki, úgyis el tudod rejteni valahova.. Én ilyesmiben gondolkodnék: [link]
Egy sima autó akksival, abból egy 40Ah-s 18 ezer, de 67Ah-sat is tudsz venni 27 ezerért évekig fogják bírni: [link]
ha még többet akarsz kihozni belőle, vegyél agm-es akksit, de nálam sima akksikkal ment sok évig.Ehhez hasonlót használtam sok évig, mindenféle hiba nélkül tette a dolgát.
-
cinemazealot
addikt
válasz szasza_1 #23186 üzenetére
A gázkazánnal óvatosan, mert ugyan a tiszta szinusz alapvetés a keringető szivattyú(k) számára, de az esetleges földfüggetlenség alátehet a kazán működésének, ha az ionizációs elven működő lángérzékelővel van szerelve.
Egyébként a keret elég lehet mind a kompakt, mind a külső akkuval szerelt megoldásra. Itt egy első körös árukeresős szűrés kiindulási alapként. Konkrét márkát/modellt csak félve ajánlanék, mert pont az elmúlt hetekben volt téma, hogy a legnevesebb márkák is lehetnek selejtek, míg az alsó polcos márkák is sikerülhetnek nagyon jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest