Hirdetés
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz SkyS1gn #7266 üzenetére
Ahogy látom azt a termék több néven is fut: érdemes elolvasni alul a hozzászólásokat.
"Illetve csatlakozást sem látok, legtöbb helyen csak a 3 villás (mint pc tápoknál) csatlakozót látok, kell ehhez átalakító vagy van olyan ami alapból sima konnektorral szerelt?"
Az APC UPS-ek IEC csatlakozóval szereltek, semmiből nem áll egy Schuko elosztót csinálni hozzá (amint a fórumtárs írta is).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
efi99
őstag
válasz SkyS1gn #7264 üzenetére
Anno én is ezen rágódtam, aztán arra jutottam, hogy vettem egy áram nélkül működő biztonsági ikerszelepet, mely egyszerre tudja leengedni a meleg vizet és helyette hideget tölteni a hálózatról (utóbbi ágra természetesen kell egy nyomásszabályzó is).
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Teasüti
nagyúr
válasz SkyS1gn #7266 üzenetére
Mno-nál kaphatók színuszos szünetmentesek használtan.
Felújított, új akkukkal, garanciával, legjobb árakon.
(Ha már reklámozunk, akkor inkább a közösséget építeném. )A csatlakozása mindegyik szünetmentesnek ilyen, legalábbis az APC-ké.
Egy IEC-Schuko átalakító a legkevesebb, boltban néhány ezer forintos tétel, de lengőcsatlakozókból építve ki lehet hozni töredékéért. Pár száz forintos tételek csupán a csatlakozok önmagukban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest