- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
LLam
senior tag
ezzel a regisztrálosdival annyi a baj, hogy 8nagykerből 1 válaszolt...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Valaki_Aki #47 üzenetére
Nézd meg és meglátod!
Nem kerül semmibe beregisztrálnod magad.
Fentebb is írtam, hogy senki nem kér kizárólagosságot. Beregisztrálod magad az össze nagykerbe, és mindegyiket megnézed, melyik olcsóbb. Ha valamelyikkel más problémád van (RMA, készlet, árak...) akkor azt elfelejted, és mész a másikhoz. -
Valaki_Aki
csendes tag
Köszi. És Gar meg Árak szempontjóból mijen a CHS? Mert itt valaki azt írta alább hogy kisker áraik vannak. :(
-
zsiga667
addikt
válasz
Valaki_Aki #42 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Ha van egy cégem, mit kell csinálnom, hogy vásárolhassak nagykerben? -
L3zl13
nagyúr
válasz
Valaki_Aki #42 üzenetére
7260 A CHS-be elég. A többieket nem tudom.
-
Valaki_Aki
csendes tag
Szasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen tevékenységi kör kell ahhoz, hogy én Számtech kiskereskedelmet nyithassak? A társaságom jelenleg a KÖVETKEZŐ TEÁORszámokkal rendelkezik:
7210 Hardver szaktanácsadás
7222 Egyéb szoftver szaktanácsadás-ellátás
7260 Egyéb számítástechnikai tevékenység
Ezeket ki kell még bővíteni valamivel., hogy kisker tevékenységet végezhessek vagyhogy NAGYKERBE vásárolhassak? -
xedos
addikt
Bocsi! Kicsit offtopic leszek...
Ha már ennyi nagykerbe járó ember van így együtt...
Nem tud valaki szerezni egy Albatron KM400A PRO 1394 típusú micro ATX-es alaplapot?
Esetleg egy DFI KM400A MLV-t?
Sajnos mindenütt csak az egyszerűbb lapok vannak... -
LLam
senior tag
a franchise redszereket vki próbálta? pl:ramiris
-
fügike
senior tag
Ramiris-t én is csak dícsérni tudom, ha valami garba megy, és azonnal le tudják chekkolni, cserélik is rögtön. Korrektek, és igen nagy a választék - vagy 8 éve oda járunk, és nem is kell olyan nagy pénzeket elverni, mert csak az elején nézik, utána már nem, hogy mit és mennyiért vettél.
HB-nál jók az árak, de nekem rendszeresen elhagyják a rendeléseimet - igaz, nem nagy cuccok, de mikor odamegyünk, és a megrendelt cucc nincs meg, akkor igen be tudok rágni!:(
Unitel szintén korrekt, minden téren - házhoz is viszik, ha teljes konfigot kérsz náluk, ingyen, ha jól tudom! -
pufi
tag
Ha elfogadtok tanácsot egy jópár éve a számtech. kereskedésben müködö emberkétöl.
Probléma (??).: Május 01-töl Magyarországon csak kereskedelmi végzettséggel, illetve ami a lényeg, ÜZLETVEZETÖI végzettséget igazolo papírokkal nyithat bárki üzletet. Ezzel egyetértek, mélységesen, így inkább akadálynak nevezném!!
Több probléma talán nincs is, hacsak az a pár milliócska nem, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy talpon tudjál maradni ebben az igen erös és kóklerektöl eléggé lejáratott kereskedelmi ágazatban. Aztán kell még hozzá egy nagy adag tisztesség, egy jó nagy adag türelem, acél idegek, nem árt ha nem vagy nös, nincsenek gyerekeid. Aztán találj egy jó helyen lévö üzlethelyiséget, lehetöleg alacsony bérleti díjakkal, találj egy KORREKT szervizest, aki ért is a dolgához (ha rám hallgattok 2 fö nél nagyobb boltot nem nyittok) és nem fogja széthaverozni a napját és tud kommunikálni a vevökkel.
Nagykerek:
Ramiris: szerintem korrekt hely, normális (nem mindig kedvezö) árakkal és átlagos gar. intézéssel
Interboard: az egyik legjobb nagyker. sok extra cuccal rendelkeznek, nagyon korrektek, és a kereskedöik gyönyörü hölgyek, akiktöl élmény vásárolni :)) Nincs havi vásárlási limit (egyébként a Rami-nál sincs, csak elöször) nagyon jók az áraik.
Expert: ismét egy nagyon korrekt hely, kifejezetten jó árakkal, igen komoly az extra áruválaszték (Chieftech, Corsair, TwinMOS, CoolerMaster, stb...) a garancia az két hét, oszt helló.
HB: no coment :((
Ahonnan érdemes még kiegészítés képpen vásárolni, az talán: EMJ, Juventus-Team, Sowah
Sok Sikert, mindenkinek aki számtech. boltot akar nyitni, de szerintem maradjatok a pult külsö oldalán. Késöbb éri el a halántékot az öszülés, a szivkoszorú ereket meg a meszesedés.
Üdv.
[Szerkesztve] -
Szsolt
tag
Hi!
Nem tud valaki Debrecenben olyan számtech boltot, ahol a Chieftec tápokra élettartam garit vállalnak?
Mert szvsz ez ritka mint a fehér holló, még Mo.-on is.
Kivétel persze erősíti a szabályt. :) -
Kain
senior tag
Hi!
Sok nagyker van amivel érdemes foglakozni,egy kis reklám és ellenreklámot csinálok:
Ramiris-jó áraik vannak,és jól is garoznak
Chs-nem rosszak ők se,de MSI-t ne vegyél tőlűk
Hardvercomp-nyudogtan mehetsz hozzájuk is
Unitel City-drágák,de jó a kiszolgálás,és elég jól garoznak (legalábbis eddig nekünk nemvolt problémánk)
Kelly-Tech-szintén normális cég
HRP-LG-t tőlük
Compexpress-Ők nincsenek a toppon,sztem kicsi a készletük
Narba hungária-csak vegetálnak,alig adnak vissza gart,lehet már nem is árulnak
Vargáné és társa-csak olcsó cuccokat árulnak,nem biztos h ott kéne vásárolnod (olcsó húsnak híg a leve)
Mercury Impex-innen semmit,lesz majd máshol is selejt.. -
Mennyi?
aktív tag
A Mycomba nem jár senki?
-
g@bo
nagyúr
juventus nagyon korrekt.. nálam legalább is.
shuttle lapot pl 10 perc alatt cserélték ( mondjuk abban disztribútorok ), ha ugy viszed el a cuccot hogy próbába 3 napon belül pattogás nélkül visszaveszik, ha előre jelzed a gondod akkor pl a procit is cserélik azonnal pl nagyobbra. -
nyesteb
tag
Sziasztok.
Köztetek biztos van egy pár számtech boltos emberke. A következő kérdést hozzájuk intézném.
Tudtok írni nekem egy olyan alkatrészlistát, amiben fogyási rangsorban vannak az alkatrészek? A lényeg, hogy szeretném nagyjából megsaccolni, hogy milyen alkatrészeket vesznek az emberek manapság nagyobb tételben, mi fogy gyorsabban egy boltban.
Most gondolkodunk haverommal egy bolt nyitásában vidéken, és ehhez kellene néhány infó nekem.
A nagykerek milyensége kezd körvonalazódni előttem, csak még az nem, hogy mik azok, amikből clészerű minél többet rendelni a kezdeti időkben, amik könnyen eladhatóak, és nem maradnak a nyakunkon már kezdetben.
A cég fő profilja a webbolt lenne, továbbá szervízelés, rendszergazdai szolgáltatás és minden, ami hálózat. Nagyjából, persze tuti kihagytam valamit... :)
Köszi! -
karib
addikt
Az árak mellett még valamit ne felejtsünk el megemlíteni - a garanciális és szervizügyintézést. Hosszú távon sokkal fontosabb, mint hogy néhány százassal olcsóbbak legyenek.
-
FaBatka
aktív tag
Viszont a chs-ben tudok alkudni:)
-
q0w1e2
tag
a chs az egyik legdrágább nagyker.
unitelcity
interboard
expert
sowah -
L3zl13
nagyúr
válasz
viharhozo #15 üzenetére
Háát lehet, de nem biztos.
Akkor valószinűleg te intézheted a szállítást európán keresztül. (Kis mennyiségnél nem a legjobb.)
Kiskerben csak a legjobban fogyó cuccokból van készlet, ha valami rendelésre kell, akkor kintről csak nagyobb szállítási határidővel tudod vállalni.
Legjobb minden lehetőséget nyitva tartani.
Nem kell kizárólagosságot aláírni egyik nagykernél sem, sem itthon, sem külföldön. -
viharhozo
addikt
Sose volt ilyen cegem, de ha lenne, akkor majus 1 utan tutira az europai disztributort keresnem meg.
-
MasOyama
őstag
Azt is lehetne, hogy pl: at Lg-től vagy az ASUS-tól közvetlen vásároljunk?
-
warmaster
aktív tag
Nagykerből
Sowah, CHS, amelyek nagyok, ellenben szvsz, nem sokkal olcsóbbak, mint a kiskerek, sőt bizonyos esetekben még drágábbak is, viszant csak annyi megkötés van, hogy be kell vinni a cégpapírokat, és 1 vásárlás min. 10k+sarc.
Amyelyik jobb, az a Ramiris, ott azonban jóval komolyab követelmények vannak,
pl. 300k+sarc/hó.
De én a helyedben és meggondolnám, hogy bizonyos termékek hivatalos Mo.-i forgalmazóival felvenni a kapcsolatot.
u.i:
Futottak még kategória:
HBComputer, Compexpress de ezeknél nem mindig van készleten a dolgok nagy része. -
MasOyama
őstag
Tud valaki Budapest területén valami jó nagykert? Kérem az írja ide. Jó=sok árú, nagy választék, 1db-ot is, olcsó. :) THX
Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest