Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    Sziasztok!

    Bár rákérdeztem Digi Internet topicban is, mégis, tanácstalanul állok azelőtt, hogy mostanában akár ennek az oldalnak a betöltése is 6-8 másodperc az RT2600ac-n. Legújabb FW.
    Panel, Digi 1000-es net, Digi sebességmérés oldal 2 ms/ 900 Mbps/ 312 Mbps értékeket mér, azzal nincs gond, és valahogy nem kerek egész.

    Most éppen, az internet beállításoknál a "DNS-Szerver manuális konfigurálása" sorokban semmi nincs megadva, de próbáltam már a dyndns.hu DNS szerverét is, valamit a Digi internet topicban tanácsolt 1.1.1.1-et (amit amúgy nem tudok, mit is csinálna így? ) ..de a végeredmény ugyanaz: iszonyú lassú weboldal elérés.

    Mit nézhetnék meg, hogy előrébb lépjek? :F

    update: érdekes, hogy a Firefox "szószátyárabb": ott alul olyanokat is látok, hogy adatátvitel a következőtől: track.adform.et, meg geminus oldalról is (ami ehhez az oldalhoz kapcsolódik) ..de maga az átvitel ugyanilyen lassú, ugyanúgy több másodperc, mire betöltődik egy oldal.
    Az op.rendszer Windows 10 1909, minden update fent. (most épp Chrome alatt 12 mp volt ennek az oldalnak a frissítése. :Y )

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák