- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Relatív hasonló cipőbe ugranék be, mint Tomtom82 kolléga, azzal a különbséggel, hogy a 4TB kicsi/kevés.
DS220+ -om van, 2 db Western Digital Red 4 TB HDD (3,5", SATA3, 5400RPM, 256MB cache) RAID1-be rakva.
Az a tervem, hogy egyik hónapban az egyiket, aztán pedig a másikat is kicserélem WD Red Plus 10 TB vagy WD Red Pro 10TB HDD-re.
Kolléga "kálváriája" miatt próbáltam kideríteni, hogy mire számítsak, de nem jutottam előrébb.
Ahol a 4 TBos HDDket vettem ott amit még találtam iniformáció az ennyi: WD40EFAX
Ahol venném a 10 TBos HDDket, ott nem találtam erre vonatkozólag információt, azonban a WD hivatalos oldala szerint WD101EFBX (Red Plus) és WD102KFBX (Red Pro) jelűek a beszerzendő új meghajtók.
Zökkenőmentesen megoldódik/megoldódhat a kötet csere vagy sem?Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest