Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnat

    veterán

    válasz blakey #82599 üzenetére

    Kicsit túl van lihegve ez a lejátszó dolog sztem azért ... elhiszem, h te kényes vagy rá meg még néhányan, de nekem a véleményem az, h az emberek baromi nagy részének qrvára nincsen szüksége ilyen hókuszpókuszokra, h kadenciahelyes lejátszás, 120Hz, HDR meg hasonló varázsszavak ... elég csak megnézni (direkt figyelni szoktam, ha olyan helyen járok), h a tv-k képe hogy van beállítva: jellemzően a színek az egekbe csavarva, kontraszt és fényerő legtöbbször szintén ... legtöbbeknek egyszerűen arra sincsen igényük, h a tv képe a valósághoz konvergáljon, így ha a le tud játszani minden mkv-t ami a Magról lejön, plusz a streaming appok futnak rajta (amit kb egy alap androidos készülék vlc-vel röhögve megold), onnantól kezdve egy dedikált lejátszó semmi más, csak porfogó meg még egy felesleges távirányító. Pont mint a veszteségmentes audióformátumok ... biztos jó valakinek, de valahogy 99.99%-nak mégis tökéletes az mp3.
    Ezzel persze nem azt akarom mondani, h akinek dedikált lejátszója van az idióta, csak sztem nem nagyon van rá tömegigény. :)

    Transcoding meg sztem is felesleges (legalábbis nekem biztosan az), bár mintha azt olvastam volna vhol, h a Plex akkor is transcodeol, ha feliratot kell kitenni, szóval ez nem igazán tiszta, mert nálam az is működik, pedig tiltva van a transcode, v ilyenkor megoldja szoftveresen és csak a hw-hez kell fizetős Plex? Mondjuk a cpu használat sem nagyon ugrik meg ilyenkor a 718+-ban ..

    ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák