Új hozzászólás Aktív témák

  • sebixxx

    tag

    válasz teratti #252066 üzenetére

    Szia!

    Mindenkeppen egy buvar stilusu orat szerettem volna, fekete esetleg sotet szurke szinben.
    A csuklom eleg vekony ugyhogy ilyen 39 max 42mm-ben gondolkodtam.
    Ezt a BB58-at mar jo par honapja nezegetem, de kozben fel-fel bukkant par versenyzo pl:

    Longines spirit Zulu time - Arban hasonlo es a datum szamomra + pont, de a 42mm ennel az oranal nagynak hat a csuklomon ugyh ez gyorsan kiesett.

    Breitling Superocean Heritage 42mm fekete - Igaz, hogy ez is 42mm mint a Longines, de kisebbnek hat, szerintem jol all a karomon. Arban viszont 1k eu-val tobb, talan elmentem volna addig, de hasonloan all mint a BB58 igy inkabb ezt is elengedtem.

    Breitling Chronomat 40mm - A zoldet volt csak lehetosegem felprobalni, habar ebbol a fekete vagy a csokibarnat vennem, de ez a zold szin valami brutal jol nez ki, tobb oram lenne siman bevallalnam! Picit jobban all mint a 58 arban viszont 2.5k eu-val tobb, na ennyit egyben most biztos nem adtam volna ki egy oraert max reszletre, de azt nem akartam vagy esetleg vartam volna meg vagy 1 evet es majd akkor, de nem varok addig ugyh ez is ejtve lett. :N

    Breitling Colt 41mm szurke - Ez az ora picit olcsobb talan mint a 58, 41mm ami szerintem jo lenne meretben a fenti Breitlingekbol kiindulva, de sajnos ezt az orat sehol se tudtam felprobalni ugyh errol is lemondtam.

    Tudor Black Bay Pro - 39mm ez is, arban ugyan ott, datum nalam + pont, ugyan annyira tetszik mint a 58, de sajnos tul vastag a csuklomhoz. Ez lett volna a befuto, ha passzol meretben teljesen.

    Egy dolog hianyzik (persze meg leszek nelkule is) a BB58-bol szamomra es az nem mas mint a datum! :DDD
    Nem is hiszem, hogy nezelodtem volna mas fele, ha lenne rajta datum, de igy is nagyon tetszik elegge eltalaltak ezt az orat, nem kihivo, de nagyon szep szerintem.
    Egy nato szijat majd kapni fog tutira :K

    I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm

Új hozzászólás Aktív témák