- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Mikrotik routerek
- Microsoft Word topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- TP-LINK routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
SirKero #56147 üzenetére
Nekem is januárban lesz 3, Fehérvárra hordom, mondjuk2 éve még 9000 volt az óradíj, de hát mi nem ment fel..Azért ebből a 422 ból vond le, ha magad csinálod akkor az alkatrész árat, ha vami szaki akkor annak az óradíját ami kevesebb valszeg. Szóval jó esetben az a 422 csak 200-250 attól függ. Én pollent és levegőtcserét nem szoktam kérni, azt magam kicserélem (pollen 1600, levegő 3500). Viszont gyertyákat lényegsen olcsóbban nem láttam, ami biztos hogy eredeti, mert azé egy hamis kínait nem szeretnék bele. Mondjuk az ziher ha más kopó alkatrész csere lesz (gondolok itt a fékre) azt tuti nem ott csináltatom, hanem feléért harmadáért saját magam rendezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest