Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz IreN!CuS #41430 üzenetére

    MO - BP lakótelep csoda, hogy nem húgyozta pluszba még le :D - ez máshol is előfordul, nem ország vagy város kérdése, viszont ez vonóhorognak tűnik amihez sebesség sem nagyon kell, attól is függ, hogy milyen autóval. Nekem is volt egy parkolós esetem, a vízszerelő ráparkolt a kocsimra, nem kellett semmit sem fizetnem a vizórák cseréjéért. :D Még aznap elvittem a szerelőhöz és 2 nap múlva már kész is volt, gyönyőrűen megcsinálták Casco nélkül, nem volt műanyag amit javítnai kellett volna, 25e volt ha jól emlékszem. A hátsó sárvédőnél volt 2 horpadás 815 cm-en belül), makulátlanul "visszahúzták", az alvázvédelem sem sérült, belülről sem látszódott, a javítás.

    A helyedben elvinném egy karosszéria lakatoshoz és megkérdezném, hogy mennyi lenne, ők ajtócsere nélkül is megcsinálják, persze csak olyanhoz aki ért is hozzá, "kóklerekhez" nem szabad vinni.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák