Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz sith7 #13728 üzenetére

    Hát sajnos az a ghostos csapat túl erős volt nekünk. Hiába vertük vissza minden támadásukat, a natural expnél tovább nem tudtunk terjeszkeni, így hamarosan túlnőttek rajtunk. Sajnos az sem segített, hogy vikingekkel 2 expet kiszedtem, meg doppal még egyet.

    De zergek ellen már egyre jobban megy. Tegnap kaptunk 2 zerget ellenfélnek. Már nem emlékszem pontosan, de gyémánt vagy platina ligásak voltak azonban nem jól countereltek, bár nem is tudom, mi lett volna igazán jó counter a mara+medivac és hozzá jópár hellion ellen, ugyanis nem volt még légi egységük. Mass roachra ment mind a kettő, pár linggel megbolondítva. Kinírtuk a támadókat, kiszedtük az egyik naturalját, majd megjött pár muta, aztán vissza is kellett vonulni. Sith7 gyártott rögtön pár főnixet, azzal nyertünk egy csomó időt. Nem figyeltem oda és megszaladt kicsit a mineralom, így gyorsan építettem vagy 10 tornyot a bázis különböző pontjaira. Sajnos közben az egyik hátsó bejáraton beszaladt jópár speedling akik leölték Sith probejait. Levadásztam őket hellionnal, úgy vinnyogtak, hogy már majdnem megsajnáltam őket. :) Mivel láttam, hogy nem adták fel a mutázást, így elkezdtem thort is gyártani. Kireptettem 2 cc-t, amit meg is támadtak a muták. Ekkor azt mondtam magamban, hogy "anyád, védekezz te én már unom a hajkurászásod" és a seregemmel elindultam hozzá. Be is jött a dolog, kénytelen volt védekezni, de mivel nem használta a "magic box"-ot, így két sorozattól meghalt 1 kivételével az összes muta. Azt a vikingek ölték meg, akiket azért hoztam, hogy eltüntetssék a kolbászoló overlordokat, meg az esetleges meglepetés egységeket.
    Nem tudom mit akart, de gondolom köcsögösködi szeretett volna, így nyomott egy pause-t, amit azonnal unpause-oltam, mert már semmijük nem volt. Ki is léptek utána rögtön.

    Egyre jobban szeretem a helliont. Egy másik meccsen mass marine ellen is nagyon hatékny volt.

    Bocs a wall of textért, de ez kijött belőlem.

    AlyArkhon:
    "Nem tudom ki írta hogy Immortal kell nagyon mert erős unit"

    Hát azt nem tudom, hogy itt a fórumban mondtam-e, de Sith7-nek sokat rágtam a fülét, hogy gyártson olyant is sokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák