Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz sith7 #13284 üzenetére

    Ez egy jó kis meccs volt, ha nem felejtem el fel is töltöm mikor hazaérek. Ha valaki nem akarja megtudni a részleteket, akkor ne olvasson tovább, mert SPOILER! jön

    Spoiler on
    Úgy érzem, hogy a medivacnak köszönhetjük a győzelmet annak, hogy nem jól mikrózott és nem megfelelő countert hozott az ellenéfél. A támadásunk végén nekem maradt kb 3 mara, meg 2 marine meg 2-3 medivac, Sith7 elfogyott, de egyszere csak 3-4 egységet tudtak warpolni, amiket rendre megettem. Mivel nem volt kifejleszve a charge a zelákhoz, így lehetett őket kiteolni. Szerencsénkre vagy csak zelát vagy csak stalkert hoztak, de így is közel 100% figyelmemet lekötötték, utánpótlást alig tudtam gyártani, bár már kezdek hozzászokni a gyorsbillentyűre az épületet és mikró közben gyártás, de még nem az igazi. Szerencsénkre Sith7 azért hozta az utánpótlást, így megfordult az állóháború, de csak nem adták fel, de szerintem azért, mert volt egy expjük, de ahogy sejthető, kevésnek bizonyult. Próbálkoztak egy kis void harassal is, de eredménytelen volt.
    Spoiler off

    Egy kicsit más, volt egy másik játékunk is tegnap, ami viccesre sikerült. PT vs PZ volt a felállás, mi voltunk a PT. Falaztunk, jöttek támadni, majd mi mentünk ellentámadni, de közeben ők is jöttek újra, de elkerültük egymást. Egyrészt megfeletkeztem, másrészt hogy a társam tudjon utánpótlást küldeni, nyitva hagytam a falat, ahol be is jöttek. Jött egy csomó ling. Tök örültem, hogy Sit7-nek pont volt otthon zelája, így nem lesz gond. A lingek egy része be is szaladt a bázisomra. Gondoltam futás utánuk. A+klikkel utánuk is küldtem, majd vissza a támadásunkhoz. Elvileg simány nyernünk kellett volna, de Sith7 nem jött segíteni, ráadásul eltünktek az egységim. Aztán rájöttem a dologra. Nem neki voltak otthon zelái, hanem azok is támadók voltak. :B Azért a győzelem összejött, mert mi több kárt okoztunk, mint ők nekünk, de azért nagyon kételkedtem sokáig az eredményben.

Új hozzászólás Aktív témák