Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Tegnap észrevettek ahogy a bokrok között bújkáltam. Eddig nekem úgy volt, hogy megálltak a bokor mellett és nézelődtek. Eddig ennyit tapasztaltam.
#436Persie12
Igen, nekem is feltünt hogy fluidabb lett a játék, illetve rengeteg új animációt kaptak a mobok, akik csak úgy ott vannak a világban. Kockáznak, gumilabdát dobálnak, a lábukat lóbálják a tető szélén ülve, alszanak, rúgdossák a kavicsokat, a falat támasztják, szemetet guberálnak, stb.#435spleenszuru
1 hónap múlva lesz még egy nagy változás, akkor jön az a patch ahol az AI-hoz fognak hozzányúlni. Legalábbis ezt veszem ki a stealth and combat upgrade-ből.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
De Cal mindig tudott magának ponchot találni!
Azt a játékot az adta el, hogy volt benne fénykard és ezért hajlamos volt mindenki elnézni a hibáit.
Egy egyszerű first person shooter ahol lecserélték a lőfegyvert kardra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
melega
őstag
Ps 5 ön törlődtek a mentéseim, nem veszek soha többet ubisoftos játékot.
Megleszek nélkülük.
Bedob újra Tosharába, pedig az Adventure of exictement ezüst trófeát is megadta a játék.
Discover all planets areas.
Egy másik pses játékkal se volt olyan gondom hogy eltünnek a mentéseim.
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
Ez alapján kb azt szűröm le, amit az eddig látott videók alapján is, hogy alapvetően középszerűnél jobb aspektusa a játéknak nem igazán van, és sok helyütt ki is lóg a lóláb, vannak komoly problémák is.
Ez azért sajnos kevésnek tűnik ebben a formában. Kár, mert érdekelt volna, talán majd egy leárazáskor, hátha addig ki is kalapálják kicsit
-
S e t h
nagyúr
Vannak viszont elrettentő példák is.
Négyes csoport, éppen útban vannak egy ládához, nem akarom megölni őket, egyesével elcsalom őket és pár méterrel arrébb mindegyiket leütöm.
A többieknek fel sem tűnik, hogy fogyatkoznak és nem jön vissza senki.
Elég nehéz elhinni, hogy erre nem lehetett volna valami rutint beprogramozni.Olvasom a tippeket, vannak amikről én sem tudtam.
Kétszer rányomunk egymás után a guggolás gombra akkor a karakterünk vetődve gurul egyet.
Ha meglátogattunk másik bolygót akkor nem muszáj mindig repülni a másikra, ha vissza akarunk menni, fast travellel is lehetséges, sőt, a speederünk szintén fast travel pont, ahol hagytuk oda egy pillanat alatt vissza tudunk menni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest